دانشمندان دانشگاه دورهام اخیرا توانسته‌اند ابرسیاه چاله‌هایی جدید را در فضا شناسایی کنند که هزاران میلیارد برابر بزرگتر از خورشید هستند

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اخیرا ماهیت واقعی جهان در حال آشکار شدن است، همچنان که محققان نجوم دانشگاه دورهام تعداد زیادی ابر سیاه چاله را کشف کرده‌اند که قبلا پشت گاز و گرد و غبارهای فضایی پنهان بودند.

کشف ابرسیاه چاله هایی هزار میلیارد برابر بزرگتر از خورشید + تصاویر

با استفاده از اطلاعاتی که مشاهدات ماهواره  NuSTAR سازمان فضایی ناسا فراهم آورده است، محققان شناسایی امواج اشعه X سیاه چاله‌هایی که می‌توانند میلیاردها برابر بزرگتر از خورشید باشند را تایید کرده اند.

ابر سیاه چاله‌ها سکونتگاه دائمی «رازها»ی جهان هستند، و در حال حاضر مهمترین سرنخ برای درک و فهم ساختار و تکامل کهکشان‌های بزرگ می‌باشند. همان گونه که از نام آنها پیداست، ابر سیاه چاله‌ها، چاله‌های سیاهی هستند که اندازه حجم آنها هزاران میلیارد برابر بیشتر از حجم خورشید است.

کشف ابرسیاه چاله هایی هزار میلیارد برابر بزرگتر از خورشید + تصاویر

آنها تقریبا در مرکز کهکشان‌های عظیم قرار دارند. جایی که این سیاه چاله‌ها شکل می‌گیرند و به وسیله کانون های بزرگ گازی که در افق دیده می شوند رشد می کنند. و آن جا جایی است که قوانین طبیعی که در اینجا رواج دارند، اعمال نمی‌شوند.

به دلیل اندازه‌شان، تراکم و غلظت سیاه چاله‌ها کمتر از غلظت آب است و در نتیجه چگالی که دارند بر روی جزر و مد آب ها نیرویی وارد نمی‌کند. آنها همچنین امواج اشعه X انرژی بالایی را به دلیل سرعت فوران گازها و مخلوط شدن با یکدیگر تولید می کنند؛ و این نکته مهمی است زیرا محققان نجوم چگونگی شناسایی آنها را به این وسیله تعیین می‌کنند اما به دلیل ویژگی‌های عجیب و غریبی که دارند به راحتی دیده نمی‌شوند.

کشف ابرسیاه چاله هایی هزار میلیارد برابر بزرگتر از خورشید + تصاویر

وجود چنین سیاه چاله‌های عظیمی در ابتدا در سال 1971 کشف گردید. اولین بار در سال 1974 در قوس فلکی A اولین سیاه چاله شناسایی شد این سیاه چاله در مرکز منظومه شمسی خودمان در فاصله 26000 سال نوری از کرده زمین قرار داشت.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.