موسوی مسئول حوزه معاونت نظارت و پایش اداره کل محیط زیست آذریایجان غربی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به خطرات ناشی از پسماندهای برقی و الکترونیکی اظهار کرد: پسماندهای الکترونیکی و الکتریکی انواعی از پسماندهای ویژه است که دارای سمیت، بیماری زایی، پایداری در محیط پیرامون و حتی پیکرهی جانداران ، خورندگی و مشابه آن است.
وی افزود: اغلب
پسماندهای الکتریکی و الکترونیکی شامل خازن، آی سی، مدارات الکترونیکی، ترانزیستور، قطعات کاتدی و آندی و لوازم برقی است که البته دارای خطرات بسیاری است.
موسوی با بیان افزایش پسماندهای الکتریکی در دنیا تصریح کرد: با توجه به اطلاعات و آمار بدست آمده افزایش بیرویه در مقدار پسماندهای ویژه الکتریکی در دنیا مشخص است به عنوان مثال مقدار پسماندها در سال 2005 1/9 میلیون تن و در سال 2020 به 3/12 میلیون تن خواهد رسید.
وی ادامه داد: با توجه به اهمیت این موضوع نسبت به برگزاری اولین جلسه کمیته تخصصی پسماندهای برقی و الکترونیکی در سال 94 در محل معاونت نظارت و پایش اداره کل محیط زیست آذربایجان غربی اقدام کردیم که در این جلسه نمایندگان شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان پسماند شهرداری،صنعت، معدن و تجارت و شرکت توزیع برق استان گزارشی از وضعیت پسماندهای برقی و الکترونیکی ارومیه ارائه کردند.
موسوی در پایان بیان کرد: یکی از مصوبات مهم این جلسه تصویب اجرای طرح امکان ایجاد کارخانه بازیافت پسماندهای برقی و الکترونیکی در استان توسط شرکت شهرکهای صنعتی استان است.
انتهای پیام/