عضوهیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: مبادا با بازشدن درهای کشور به واسطه لغو تحریم‌ها به سمت سازندگان کالاهای خارجی رفت و تولید‌کنندگان داخلی را به فراموشی و حاشیه سپرد که این موضوع همسو با سیاست اقتصاد مقاومتی نیست.

عبدالحسین بیات عضوهیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی در گفتگو با خبرنگار حوزه نفت  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص اینکه با لغو تحریم ها وضعیت سازندگان داخلی چگونه خواهد بود اظهار داشت: نگرانی سازندگان داخلی کاملا درست و منطقی است بالاخره متاسفانه  با موضع گیری‌هایی که اخیرا در کشور صورت گرفته این نگرانی در بین سازندگان قابل احساس است مبادا با بازشدن درهای کشور به واسطه لغو تحریم‌ها به سمت سازندگان کالاهای خارجی رفت و تولید‌کنندگان داخلی را به فراموشی و حاشیه سپرد که این موضوع همسو با سیاست اقتصاد و مقاومتی نیست.

بیات افزود: به حال برنامه ششم برنامه‌ریزی احکام حمایتی در جهت اقتصاد مقاومتی برای حمایت از سازندگان داخلی و ایجاد مشوق‌ها برای سرمایه گذاران در بخش خصوصی کشور صورت گیرد تا هرکس به میزان توان فنی و ساخت داخل فعالیت نماید.
 
وی ادامه داد: دولت باید برای صنعت‌گران و سرمایه‌گذاران داخلی مشوق‌هایی را در نظر بگیرد نباید بیشتر به سمت سازندگان خارجی حرکت کرد.
 
مشاور عالی وزیر نفت گفت: در حال حاضر یک دوران چند ساله تحریم را پشت سر گذاشته ایم که این دوران یکسری مشکلاتی را برای کشور به همراه داشته که در کنار آن مزیت‌هایی را با خود برای کشور به ارمغان آورده است که از جمله آن تمامی متقاضیان خدمات فنی و کالا تجهیزات درون  کشور مورد توجه قرار گرفته است.
 
وی تصریح کرد: چرا که هم زمان با این موضوع پیشترفت‌هایی را در زمینه کسب دانش فنی از جمله کاتالیست برخی از محصولات در کشور صورت گرفته است نباید به بهانه لغو تحریم‌ها این پیشترفت‌ها نادیده گرفته شود.
 
عضوهیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: مسئولان کشور باید با لغو وتحریم‌ها از صنعت داخلی حمایت کنند و نیازمندی‌های صنعت پتروشیمی توسط بازیگران و تولیدکنندگان صاحب تکنولوژی و دانش فنی داخلی تامین شود.
 
وی تاکید کرد: مسئولین باید با مراقبت و حمایت‌های مجدانه و تعهدانه از صنعت داخلی  مساعدت نمایند.
 
مشاور عالی وزیر نفت تصریح کرد: مسئولان دولتی به سمت اقتصاد مقاومتی که مورد تایید مقام معظم رهبری است حرکت کنند بنابراین با برداشتن تحریم‌ها طبیعتا ما بایستی در حوزه مختلف اقتصادی که با کمبودهایی مواجه هستیم برای جبران آن تلاش کنیم در غیر این صورت بعد از لغو تحریم یک سیاست هوشمندانه درهای کشور بدون برنامه و خط و مشی به  روی سرمایه‌گذارن خارجی گشوده می‌شود.
 
بیات گفت: حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی به شرطی باید مورد تاکید قرار گیرد که دستیابی به برخی تکنولوژی و نقشه راه برای توسعه صنایع کشور در دستور کار باشد چرا که نبود تکنولوژی و استفاده از صنایع خارجی باعث عقب افتادگی کشور در بخش‌های مختلف می‌شود.
 
وی خاطر نشان کرد: صاحبان تکنولوژی خارجی باید با شرکت‌های داخلی تشریک مساعی کنند تا علاوه بر فروش محصولات خود به کیفیت تولید کالای داخلی کمک نمایند.
 
 بیات اضافه کرد: استفاده از منابع خارجی برای توسعه پروژه‌ها تعریف و تعیین شده است که همسو با اقتصاد مقاومتی است.
 
عضوهیئت مدیره  شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصریح کرد: سالانه پنج تا شش میلیارد دلار فاینانس سرمایه گذاری توسعه صنعت پتروشیمی نیاز است از این رو باید از سرمایه‌گذاری خارجی استقبال به عمل آید.
 
وی ادامه داد: در بحث ساخت برخی از تجهیزات خاص با این سیاست‌گذاری‌ها می‌توان به سمت تولیدات خارجی حرکت کرد چرا که تکنولوژی ساخت این تجهیزات در قبال خدماتی که به کشور منتقل می‌شود امکتان پذیر است اگر غیر از این باشد اقتصاد مقاومتی در کشور تحقق پیدا نخواهد کرد و همچنان یک اقتصاد آسیب‌پذیر و لرزان خواهیم داشت.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار