به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ عضو هیات علمی مرکز تحقیقات روغن ها و چربی های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت :با مشاهده رنگ های غیر بهداشتی در موادخوراکی تصمیم گرفتیم رنگی را با کیفیت ظاهری مناسب، و خصوصیات غذایی بی خطر و سالم تولید کنیم.
ورمیرا با اشاره به هدف تولید رنگدانه ها با هزینه بسیار پایین افزود:رنگدانه های کاروتنوئیدی با استفاده از میکرو ارگانیسم ها به عنوان آنتی اکسیدان های طبیعی شناخته می شوندو خاصیت ضد سرطانی نیز دارد.