سجاد ویسی دبیر کارگروه توسعه فناوری ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان دریایی معاونت علمی در گفتگو با خبرنگار
حوزه فنآوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تشکیل ناوگان دریایی موجب افزایش ظرفیت ناوگان دریایی براساس پتانسیل موجود در کشور میشود و دسترسی آسان و هدفمند را برای صنایع دریایی و شرکتهای دانش بنیان تسهیل میکند.
وی در ادامه افزود: رشد علمی ایران در حوزه تحقیقات میدانی دریایی سرعت یافته و در این خصوص مذاکراتی با سازمانهای دارای شناور و چندین جلسه با روسای سازمانها انجام شده که تا اواخر تابستان اجرایی میشود.
ویسی خاطر نشان کرد: از فروردین امسال با همکاری کارگروه توسعه فناوری و دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم تحقیقات و فناوری آغاز شده و مراحل پایانی خود را سپری میکند.
وی با اشاره به برنامه آتی کار گروه توسعه فناوری تصریح کرد: یکی از برنامههای آتی کارگروه توسعه فناوری، ارتباط با ایرانیان مقیم با خارج از کشور و فعال در حوزه صنایع دریایی است.
ویسی عنوان کرد: یکی از اقدامات توسعه فناوری و صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی کمک به برگزاری ایده بازارها و مسابقات دانشجویی در حوزه دریا و صنایع مرتبط است.
دیبرکار گروه توسعه ستاد صنایع دانشبنیان دریایی معاونت علمی تاکید کرد: برخی مسائل و مشکلات گریبان گیر مطالعات آزمایشگاهی از جمله عدم امکان انجام مطالعات آزمایشگاهی، عدم توسعه آزمایشگاههای مجازی میباشد.
وی در پایان بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات صنایع دانشبنیان دریایی تشویق بیشتر دانشجویان در دانشگاهها و کمک به پایان نامههای تحصیلات تکمیلی در حوزه مهندسی و ترغیب بیشتر اساتید و دانشجویان به سمت حوزه دریا است.
انتهای پیام/