فرهمند با اشاره به پرورش دام در این شهر و نیاز به تامین زیاد علوفه، اظهار کرد: در کشت سنتی ذرت علی رغم مصرف زیاد آب، بازدهی کمی حاصل می شود چون در هر هکتار 14 هزار مترمکعب آب مصرف می شود و در مقابل فقط 45 تا 50 تن تولید داریم که این بهره وری خیلی پایین است.
وی افزود: خوشبختانه کشت نشاء ذرت به صورت آبیاری تیپ باعث کاهش 50 درصدی مصرف آب در تولید این محصول می شود.
رییس اداره جهاد کشاورزی نیشابور در خصوص نحوه کشت نشاء گفت: در روش کشت نشائی، بذر ابتدا در خزانه و گلخانه ها کشت می شود زیرا محیط گلخانه ها و خزانه ها کنترل شده است و آب و مواد غذایی به وفور به گیاه داده می شود.
فرهمند ادامه داد: در عرض 10 تا 15 روز گیاه به مرحله سه برگی می رسد که در این مرحله نشاء به زمین اصلی منتقل شده و با دستگاه نشاء کار که طراحی خود شهرستان است در زمین اصلی هم نشاء کش می شود و همزمان نوار تیپ نیز برای آبیاری پهن می شود.
انتهای پیام/ح