دانشگاه تبریز و شرکت صنعتی، معدنی مولیبدن- مس آذربایجان به منظور استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های دو طرف، تفاهم نامه همکاری علمی و پژوهشی مشترک امضاء کردند.

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز و شرکت صنعتی، معدنی مولیبدن- مس آذربایجانبه گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛به نقل ازروابط عمومی دانشگاه تبریز، رییس دانشگاه تبریز در حاشیه امضای این تفاهم نامه با تاکید بر اینکه این قرارداد همکاری در زمینه های پژوهشی و آموزشی با در نظر گرفتن کلیه امکانات و اختیارات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات، تجربه و تخصص منعقد شده، تصریح کرد: تفاهم نامه حاضر بیشتر با هدف حمایت از طرح های تحقیقاتی دانشگاه، همکاری در زمینه های مهندسی مجدد شرکت مس، خدمات مشاوره ای و طرح های سرمایه گذاری، برگزاری همایش و نشست های تخصصی، همکاری در خصوص تألیف و انتشار کتب و نشریات علمی- پژوهشی و ... بین دو طرف منعقد شده است.

دکتر محمدرضا پورمحمدی، در ادامه با اشاره به تعهدات دانشگاه تبریز در این ارتباط افزود: ارایه طرح های سرمایه گذاری، برگزاری دوره ها و کارگاهای آموزشی، توسعه فرآیند های کسب و کار، اولویت دادن به طرح های تحقیقاتی پیشنهادی شرکت مس، ارائه خدمات علمی، اطلاعاتی، نرم افزاری و مشاوره ای، کارشناسی پروژه های تحقیقاتی پیشنهادی و اظهار نظر علمی درباره پروژه ها و گزارش های تحقیقاتی و ... از موضوعات این تفاهم همکاری است.

وی، تأمین هزینه های مالی مورد نیاز پروژه های مصوب، حمایت مالی از پایان نامه های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، بررسی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه و اخذ تصمیم در مورد آنها، تهیه مستمر عناوین تحقیقاتی مورد نیاز شرکت و ارسال آن به دانشگاه، فراهم نمودن امکان بازدیدهای علمی محققین و دانشجویان دانشگاه از شرکت، موافقت با پذیرش دانشجویان دانشگاه در قالب دوره های کارآموزی و ... را از جمله تعهدات شرکت صنعتی، معدنی مولیبدن- مس آذربایجان برشمرد.

مدیر عامل شرکت صنعتی، معدنی مولیبدن- مس آذربایجان نیز در این آیین، با اشاره به تاریخچه استخراج از معدن مس سونگون گفت: این معدن جزو معادن نادر جهان است که  استخراج از آن همواره  پیچیده ترین و سخت ترین شرایط را داشته است.

مهندس محمد حاجی آقازاده در ادامه با تاکید بر اینکه در این معدن علاوه بر  فلز با ارزش مس، مولیبدن، طلا، نقره و دیگر عناصر با اهمیت به صورت فلزات همراه مس استخراج می شوند، اضافه کرد: اگر این معدن به چنین مرحله از توانایی رسیده، به خاطر زحمات زیاد نیروی انسانی آن بوده است و در این ارتباط هم باید قدردان آنها شد و همچنین باید از تمامی ظرفیت های این معدن برای توسعه، آبادانی و شکوفایی همه جانبه کشورمان و به ویژه این منطقه استفاده کرد.

وی، در ادامه با تاکید بر اینکه دانشگاه ها و مراکز علمی باید طرح ها و پروژه هایی را در دستور کار خود قرار دهند که به مصلحت جامعه، صنعت و اقتصاد کشور باشد، تصریح کرد: دانشگاهیان باید مشکلات صنعت را حل بکنند و در این راستا نیز باید به یکدیگر اعتماد داشته باشیم.

این تفاهم نامه مشترک در 8 ماده به امضای دکتر محمدرضاپورمحمدی، رییس دانشگاه تبریز و مهندس محمد حاجی آقازاده، مدیر عامل شرکت صنعتی، معدنی مولیبدن- مس آذربایجان رسید. 
 
انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.