برای پیشگیری از ابتلا به تب کریمه کنگو تنها از محل های مورد اطمینان گوشت خریداری کنید.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛  دکتر عبدالرسول همتی قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه گوشت دام از محل های مورد تایید از جمله راه های پیشگیری از ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خریداری شود افزود: تب خونريزي دهنده كريمه كنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که به وسیله کنه منتقل می شود و در آسیا، اروپا و آفریقا وجود دارد.

وی افزود: تب خونريزي دهنده كريمه كنگو (CCHF)یکی از بيماري های قابل انتقال بين انسان و حيوان است كه در دام ها بدون علائم باليني بوده، اما تهديد جدي براي بهداشت عمومي و سلامت انسان ها است، این بیماری در حال حاضر بومی کشور ایران نیز محسوب می شود و در بررسی های صورت گرفته مشخص شده که در مناطق مختلف کشور، کنه آلوده به این ویروس وجود دارد.

دکتر همتی با بیان اینکه انتقال این بیماری به انسان از طریق گزش توسط کنه آلوده و یا له کردن آن با دست، تماس با خون و گوشت و امعا و احشاء دام آلوده و از طریق عفونت بیمارستانی است، تصریح کرد: محافظت از گزش کنه و خوداری از له کردن آن با دست، خرید دام و گوشت موردنیاز از محل های مورد تایید دامپزشکی، عدم ذبح دام در خارج کشتارگاه، استفاده از دستکش هنگام ذبح و تماس با گوشت تازه دام، رعایت احتیاطات همه جانبه در برخورد با بیماران محتمل، از راه های پیشگیری از این بیماری است.

قائم مقام معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در صورت تهیه گوشتی که از سلامت آن مطمئن نیستید، به مدت 24 ساعت در دمای پخچال (چهار تا هشت درجه) قرار داده و سپس با دستکش اقدام به قطعه قطعه و فریز کردن آن شود که این زمان برای جگر، 48 ساعت باید باشد.

انتهای پیام/ی


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.