بیش از 20 هزار تن پیاز از مزارع مازندران برداشت و روانه بازار شد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اعلام این خبر گفت: پیش بینی می شود بیش از 22 هزار و 500 تن پیاز امسال از 723 هکتار از مزارع زیر کشت استان برداشت شود.

عنایتی فصل برداشت پیاز مازندران را از نیمه تیر تا نیمه مرداد بیان کرد و با تاکید بر اینکه عمده پیاز تولیدی استان از نوع سفید است افزود: بیشترین پیاز تولید شده مازندران مربوط به مناطق مرکزی و شرقی استان است.

وی قیمت تمام شده هر کیلو پیاز را در بازارهای مازندران هزار تا هزار و 200 تومان اعلام کرد.


انتهای پیام/ ا

برچسب ها: ساری ، تند ، فلفل ، پیاز ، برداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.