اگرچه علت بیماری خستگی مزمن کاملا مشخص نیست اما برای درمان این بیماری می‌توانیم از رژیم‌غذایی کمک بگیریم.

پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار داشت: علت بیماری خستگی مزمن کاملا مشخص نیست اما استرس بیماری‌های داخلی و عفونت‌ها در بروز این بیماری تاثیر دارند.

وی افزود: برای درمان سندروم خستگی مزمن می‌توانیم از رژیم‌غذایی کمک بگیریم که در این رابطه استفاده از گروه نان و غلات مثل نان‌های سبوس‌دار، برنج قهوه‌ای و جو دو‌سر توصیه می‌شود.

این متخصص تغذیه گفت: همچنین استفاده از سبزی‌ها و میوه‌های تازه نیز برای تامین کربوهیدرات مورد نیاز بدن بسیار مفید هستند.

وی ادامه داد: در رابطه با گروه پروتئین‌ها توصیه به مصرف پروتئین‌های حیوانی مثل گوشت، مرغ و ماهی می‌شود و علت استفاده از پروتئین‌های حیوانی به دلیل دارا‌بودن اسید‌های آمینه است که برای بدن ضروری است.

فرحبخش خاطرنشان کرد: استفاده از مغزها و آجیل‌ها هم تا حدودی کمک‌کننده است ولی جای پروتئین‌های حیوانی را نمی‌گیرد. همچنین این افراد می‌توانند از پودر‌های پروتئینی که عموما ورزشکاران استفاده میکنند نیز مصرف کنند. 



انتهای پیام/
برچسب ها: خستگی مزمن ، تغذیه ، میوه ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Hong Kong
یزدانی
۰۷:۴۷ ۰۳ مرداد ۱۳۹۴
سلام
پس چرا اسمی از «خرما» و «عسل» و «شیر محلی » برده نشده...؟