بنیاسدی تصریح کرد: بیش از 280 هکتار از اراضی شهرستان زیرکوه زیر کشت انگور آبی و دیم قرار دارد که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیر کشت بیش از هزار و 700 تن انگور برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی زیرکوه افزود: انگور کشت شده در تاکستانهای این شهرستان بیشتر از نوع عسگری بوده اما گونههای حسینی، یاقوتی، الهی، مایهمیشی و انگور سیاه نیز در این شهرستان برداشت میشود.
بنیاسدی گفت: در حال حاضر با پایان یافتن برداشت انگور نوبرانه از تاکستانهای روستاهای چشمهبید و همتآباد، برداشت انگور از تاکستانهای روستای محمدآباد به عنوان بزرگترین مرکز کاشت و برداشت انگور شهرستان زیرکوه آغاز شده است.
وی اضافه کرد: این روستا با 150 هکتار سطح زیر کشت این محصول به عنوان بزرگترین روستای تولیدکننده انگور در شهرستان زیرکوه شناخته میشود که به علت برخورداری از آب شیرین و گوارا و خاک مناسب انگور این روستا از کیفت بسیار بالایی برخوردار بوده و در سطح استان خراسان جنوبی و استانهای همجوار علاقهمندان فراوانی دارد.
بنی اسدی همچنین یادآور شد: محصول برداشت شده از تاکستانهای روستای محمدآباد علاوه بر مصرف داخلی شهرستان به استانهای خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و شهرستانهای همجوار صادر میشود.
انتهای پیام/س