مرحوم گنجی، پدر علم جغرافیای نوین بدون شک الگوی علمی برای جوانان این خطه است.

پدر علم جغرافیای نوین الگوی علمی برای جوانان کشور استبه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند؛ نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی در آیین سومین سالگرد درگذشت پروفسور محمد حسن گنجی، پدر علم جغرافیا و بنیانگذار سازمان هواشناسی ایران در بیرجند اظهار کرد: جوانان این خطه باید با برنامه ریزی از ظرفیت وجودی خود با الگو گیری از این شخصیت برجسته علمی کشور نهایت استفاده را ببرند.

حجت الاسلام و المسلمین سید محمد باقرعبادی با بیان اینکه مردم خراسان جنوبی استعداد های فراوانی در زمینه های علمی، فرهنگی و فنی دارند، گفت: شاخص نیروی انسانی بالا از مهمترین ویژگی های مردمان این خطه است.

نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی ،گفت: ایرانیان در دنیای اسلام سهم بالایی در تولید علم و ایجاد تمدن اسلامی داشته اند.

وی ایرانیان را بزرگترین دانشمندان طول تاریخ اسلام دانست و افزود: در طول تاریخ ایرانیان با عمل به فرامین علمی اسلام از دیگر کشور های اسلامی در زمینه علم آموزی سبقت گرفته اند.

نماینده مردم شهرستان های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: نقش دانشمندان ایرانی در ارتقای جهان اسلام انکار پذیر است و باید دکتر گنجی ها الگویی برای نسل جوان این استان باشند.

استاندار خراسان جنوبی نیز در این مراسم با بیان اینکه فرهنگ از مهمترین ویژگیی های این خطه است، گفت: در این استان بهترین، ارزشمندترین و عالی ترین دانشمندان پرورش یافته اند.

خدمتگزار تصریح کرد: بهتر بود برای دانشمند گرانقدر دکتر محمد حسن گنجی که در سطح کشور و جهان دارای نام و آوازه است، مراسمی بهتر و با حضور اندیشمندان بیشتری برگزار میشد.

وی با بیان اینکه دکتر گنجی جزو 15 جغرافیدان برتر جهان بوده است، گفت: باید شخصیت علمی دکتر گنجی به عنوان الگو به دانشجویان معرفی شود.

استاندار خراسان جنوبی افزود: همه جوانان می تواند به خود اتکایی و خود باوری بالاترین مدارج علمی کشور را کسب کنند.

خدمتگزار  همچنین یادآور شد: جمع آوری واژه واژه کتب علمی دکتر گنجی نشان از ایثار و از خودگذشتگی این دانشمند فرهیخته است که باید جوانان این مرز و بوم شخصیت علمی این بزرگوار را سرلوحه کار خود قرار دهند.

دکتر محمد حسن گنجی، در 21 خرداد سال 1291 خورشیدی در بیرجند به دنیا آمد و در بیست و نهمین کنگرهٔ ‏اتحادیهٔ بین المللی جغرافیایی در کره‎ ‎جنوبی در سال 2000 میلادی به عنوان یکی از 15 جغرافیدان ‏برجستهٔ جهان شناخته شد و‎ ‎سازمان هواشناسی جهانی، جایزه علمی سال 2001 خود را به وی اعطا ‏کرد.

همچنین محمد حسن گنجی ،28 تیرماه سال 91بر اثر زمین خوردن در منزل شخصی خود دچار خونریزی مغزی شد و از دنیا رفت و پیکر وی در زادگاهش بیرجند به خاک سپرده شد.

انتهای پیام/ی


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.