معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری، از تولید و عرضه 50 گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک یا ارگانیک، برای دومین بار در استان خبر داد.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مهراب فرجی گفت: از ابتدای امسال تا کنون جمعاً 95 تن گوشت مرغ ارگانیک یا بدون آنتی بیوتیک تولید و روانه بازار چهارمحال و بختیاری شده که با برنامه ریزی صورت گرفته شاهد تولید و عرضه بیشتر تا پایان سال خواهیم بود.

وی افزود: در این مرحله، 50 تن گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان توزیع می شود.

فرجی با اشاره به اینکه در دوره پرورش این مرغ از هیچ داروی آنتی بیوتیک استفاده نمی شود اضافه کرد: قیمت گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک از گوشت مرغ معمولی بالاتر می باشد.

به گفته وی؛ متقاضیان می توانند برای خرید گوشت مرغ بدون آنتی بیوتیک به فروشگاه های بزرگ در سطح شهرکرد و سایر مراکز عرضه در شهرستان ها مراجعه کنند.

انتهای پیام/س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.