وي به رشادت هاي رزمندگان و مردم غيور شهرهاي غرب كشور در دفاع از كيان نظام مقدس جمهوري اسلامي در عمليات غرور آفرين "مرصاد" اشاره كرد و گفت: پس از آنكه "مجاهدين خلق" به سركردگي "مسعود رجوی" از ادامه جنگ رژيم بعث عراق با كشورمان مايوس شدند، با پشتوانه صدام و حمایت نمایندگان كنگره آمريكا، درصدد حمله به ايران از مرزهاي غرب كشور برآمدند.
فرمانده انتظامي فارس به عنوان يكي از كساني كه در آن زمان از نزديك در منطقه عملياتي حضور داشتند، در خصوص چگونگي عمليات "مرصاد" توضيح داد: منافقان قصد داشتند با دو تيپ زرهي مجهز، از غرب كشور وارد شوند و ظرف 48 ساعت به تهران برسند به همين منظور عملیاتی را با نام "فروغ جاویدان" از مرزهای غرب ایران آغاز کردند.
سردار "گودرزي" ادامه داد: پس از گذشتن منافقان از تنگه پاتاق و منطقه چهارزبر در 34 کیلومتری کرمانشاه، آنها توانستند شهرهای قصر شیرین، سر پل ذهاب، کرند غرب، اسلام آباد غرب را اشغال و به سرعت از طریق بزرگراه به سمت کرمانشاه پیش روی کنند.
وي گفت: عملیات "مرصاد" روز 5 مرداد ماه سال 1367 برای مقابله
با حرکت منافقین و بازپسگیری مناطق اشغال شده در استان کرمانشاه، آغاز شد و
نیروهای ایران در جایی که نیروهایشان برتری نسبی داشت به کمین نشستند و در منطقه
"چهارزبر"، با ساخت تعدادی خاکریز و یک خط دفاعی مستحکم در
انتظار منافقان نشستند.
فرمانده انتظامي استان فارس با بيان اينكه گردان مقداد و گردان حمزهلشکر 27 محمد رسول الله و تیپ انصار الحسین همدان، از گردانهای عملیاتی
در این جبهه بودند، تصريح كرد: اين عمليات با رشادتهای هوانیروز و فرماندهي زنده ياد
"علی صیاد شیرازی" با موفقيت به پايان رسيد.
سردار "گودرزي" بيان كرد: در عمليات "مرصاد" ضمن بازپس گيري همه مناطق اشغال شده توسط منافقين، نزديك به 5 هزار نفر از آنان کشته و زخمی شدند، بیش از 120 دستگاه تانک، 400 دستگاه نفر بر،240 قبضه خمپاره انداز 60 و 80 میلیمتری و 30 عراده توپ 106 میلیمتری دشمن منهدم شد و نزدیک به هزار قبضه آر. پی. جی 7، 700 قبضه تیربار کلاشینکف، دهها دستگاه خودرو، دهها دستگاه تانک و نفربر، تعدادی تجهیزات پیشترفته الکترونیکی و مخابراتی و مقادیری اسناد درون گروهی منافقین به دست رزمندگان ایران افتاد.وي يادآور شد: پس از پایان عملیات، تنگه چهارزبر، به نام تنگه مرصاد به معني كمين، نام گرفت.
انتهای پیام/س