به گزارش
حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ «مجید مظفری» بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری سومین جشنواره فیلم ویدیویی یاس گفت: در طول سالهای زیادی که در عرصه بازیگری در مدیومهای مختلف کار کردهام و همچنین مواقعی که در یک فیلم ویدیویی بازی داشتم هرگز در بازی چیزی کم نگذاشتهام.
وی در توضیح بیشتر افزود: این گونه نبوده که مثلا برای بازی در یک فیلم بلند سینمایی نسبت به بازی در یک فیلم ویدیویی انرژی بیشتری بگذارم یا مثلا فیلم ویدیویی را دست کم بگیرم.
وی با بیان این مطلب كه هنر یک بازیگر ارائه یک بازی با استاندارهای حرفهای است، به ساخت فیلمهای ویدیویی توسط سینماگران جوان نیز اشاره كرد و گفت: هرگز تفاوتی میان یک کارگردان جوان با یک کارگردان حرفهای برای ارائه یک بازی خوب قائل نشدهام. حضور سینماگران در جهت تولید فیلمهای ویدیویی میتواند در رشد كیفی و كمی سینمای ایران نیز موثر باشد.
مظفری یادآور شد: در همه جای دنیا به این نوع فیلم بها میدهند و حتی خیلی از کارگردانهای بزرگ دنیا کارشان را با ساخت فیلم ویدیویی آغاز کردند. البته این مقوله در کشور ما اندکی مهجور است. امکانات ضعیفتری نسبت به سینمای حرفهای دارد و ادعا هم ندارد.
مظفری درباره برگزاری جشنواره فیلم یاس در استانهای دیگر نیز بیان داشت: به نظرم تمام مسئولان استانها باید این فرصت را غنیمت بشمارند و در برگزاری این جشنواره گوی سبقت را از هم بربایند. جدا از اینکه جشنواره یاس یک جشنواره تخصصی و هنری است و برگزاری آن برای هر استانی اعتبار فرهنگی به همراه دارد؛ باید استانها به کمک نهاد یا نهادهای برگزار کننده این جشنواره بیایند و در این زمینه هر کمکی میتوانند انجام دهند. شهرداریها، استانداریها و ادارههای ارشاد، همه میتوانند دست به دست هم بدهد و در این فعالیت فرهنگی شرکت کنند. وی تصریح كرد: وقتی که در یک شهرستان یک جشنواره هنری برگزار شود نگاهها را به خود جلب میکند. ممکن است جشنوارهای در تهران برگزار شود ولی مردم کوچه و خیابان را درگیر خود نکند مردم از کنار آن به راحتی عبور کنند و حتی آن را نبینند. اما در شهرستانها فرق میکند و معمولا اکثر مردم شهر متوجه این رویداد تازه میشوند. از هم پرسو جو میکنند و این به اعتلای فرهنگ عمومی کشور کمک بسزایی میکند.
این بازیگر ادامه داد: نکته جالب توجه این است که با اینکه برگزاری جشنواره فیلم یاس قدمت زیادی ندارد و امسال سومین دوره آن برگزار میشود اما جایگاه خود را بین اهالی فرهنگ و هنر، سینمای ایران پیدا كرده و جزو جشنوارههای مهم در حوزه فیلم و سینما است. امیدوارم که بتواند مخاطب خاص خود را نیز پیدا کند.
وی در پایان به بخش بینالملل نیز اشاره كرد و گفت: پیشنهادم این است که در بخش بین الملل، فیلمها با دقت انتخاب شوند و از فیلمهای معتبر و شناخته شده دعوت شود چرا که این فیلمها خود به مثابه یک کلاس آموزشی برای جوانان است. ایدههای نو و جدیدی را به آنها نشان داده و آنها را با تکنیکهای روز فیلمسازی در جهان آشنا میکند.
سومین جشنواره بینالمللی فیلم ویدیویی یاس اول تا ششم مهر ماه سال جاری در استان مازندران و به دبیری حسین مسافرآستانه برگزار میشود.
انتهای پیام/