به
گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ دکتر
علی تهمتن، رییس مرکز بهداشت شیراز، گفت: مهم ترين عوامل خطر عمده و موثر بر بروز
بيماري هاي غير واگير و مزمن در دوره ميانسالي، عادات غذايي نادرست از قبيل مصرف
كم ميوه، سبزيجات، لبنيات و مصرف زياد چربي هاي اشباع است كه با رعايت تغذيه صحيح
و آموزش، قابل پيشگيري و كنترل هستند.
دکتر
تهمتن افزود: مقدار مواد نشاسته اي در غذاي ما ايراني ها زياد است و لازم است
ميانسالان در مصرف اين گروه ها دقت بيشتري كنند.
وی
ادامه داد: بهتر است همه افراد با افزايش سن، ميزان دريافت انرژي را كمتر كنند و
نیز يك راه ساده، كم كردن ميزان چربي و شيريني غذا است.
انتهای
پیام/س