به گزارش حوزه
دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت اسلام و المسلمین حسن روحانی در این پیام که حسامالدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهوری آن را روز یکشنبه در برج میلاد قرائت کرد، افزود: سی و دومین اجلاس مدیران روسای آموزش و پرورش کشور و حضور شما گرامیان فرصت مغتنمی فراهم آورده تا با هم مشکلات دستگاه تربیتی بیاندیشیم و برای شکوفایی کودکان عزیزمان تدبیر کنیم.
در ادامه این پیام آمده است: اصل 44 قانون اساسی دولت را موظف در امر آموزش و پرورش کرده است و این وظیفه خطیر فرصتی بیبدیل فراهم آورده تا آموزش و پرورش همراه با دین، خانواده و غیره شرایط بهتر را برای زیست آینده رقم بزند.
در بخش دیگری از پیام رییس جمهوری آمده است: شرایط کنونی جهان، تحول نظام آموزش و پرورش را میطلبد و تعلیم و تربیت معطوف به ارزشها و نیازهای جامعه علاوه بر اینکه دانش آموزان را متدین و ایثارگر تربیت میکند باید انسجام اجتماعی را هم تدوین کند.
در بخشی از این پیام آمده است: امروز باید پاسخ دهیم که آموزش و پرورش چگونه میتواند در اصلاح رفتارهای فردی و در شکلگیری کارهای اجتماعی ایفای نقش کند.
در ادامه پیام نوشته شده است: اهمیت انسجام اجتماعی به عنوان یکی از برکات آموزش و پرورش در دنیای کنونی به حدی است که مرزهای جغرافیایی به حدود و مرزهای فرهنگی رسانده است.
وی در ادامه این پیام با تاکید بر حراست از انسجام اجتماعی در آموزش و پرورش خاطرنشان کرده است: سامانه تعلیم و تربیت ملی ما برای حفظ انسجام اجتماعی چاره ای جز به توسعه احترام به تمامی هویت های ملی، پرچم، زبان، خط رسمی و میراث فرهنگی ندارد.
رییس جمهوری در ادامه آورده است: آموزش و پرورش باید به آرمانخواهی و ایجاد چشم اندازهای روشن توجه خاصی نشان دهد و تحقق شعار هر دانش آموزش یک مهارت را در آنان تقویت کند.
سی و دومین اجلاس روسا و مدیران آموزش و پرورش سراسر کشور به منظور رسیدگی به مهمترین مسایل تعلیم و تربیت کشور با حضور وزیر آموزش و پرورش و شماری از مسوولان این وزارتخانه دقایقی پیش در برج میلاد آغاز به کار کرد.
این اجلاس که با شعار تحول آموزش و پرورش امروز، بالندگی فردا برگزار میشود قرار است در مدت سه روز برپایی این نشست رییس جمهوری، رییس قوه مقننه و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام سخنرانی کنند.
در کنار سخنرانیها، 12 کارگروه تخصصی نیز متناسب با ضرورتها و نیازهای وزارت آموزش و پرورش طراحی شده است که هر کارگروه با ریاست یکی از معاونان وزارتخانه به بحث و بررسی موضوعات تعیین شده می پردازند.
سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و برنامه ششم توسعه، راهکارهای توسعه و ارتقای سلامت و تربیت بدنی دانش آموزان، نقش فضاهای آموزشی و پرورشی در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت و اقتصاد آموزش و پرورش و معیشت معلمان از جمله موضوعات کارگروه های تخصصی است.
همچنین راهکارهای چابک سازی نظام اداری و کاهش تمرکز در آموزش و پرورش، نحوه انتخاب معلمان نمونه در برنامه ششم توسعه، همسویی محتواهای آموزشی با برنامه درسی ملی، راهکارهای توسعه عدالت آموزشی و پرورشی و بررسی شیوه های موثر در پرورش صحیح دانش آموزان از دیگر موضوعات پیش بینی شده برای بحث و بررسی در این کارگروهها است.
در حاشیه سی و دومین اجلاس روسای آموزش و پرورش کشور، نمایشگاهی از دستاوردها و ابتکارات و مطالبات جدید استان ها در یک سال گذشته دایر شده است.
انتهای پیام/