به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،فرماندار بابلسر گفت:با توجه به آمارهای سال جاری در کلانتریهای شهرستان بابلسر، 88 درصد از مراجعات برای طلاق،با مشاوره دادن به زن و شوهر،تبدیل به سازش شده است.
اسد با ابراز تاسف از آمار بالای طلاق در کشور،افزود:باید ریشه عوامل طلاق مورد بررسی دقیق قرار گیرد.
وی با بیان اینکه بیتوجهی به سنتها موجب آسیبهای فراوانی در روابط افراد میشود،تصریح کرد:با ترویج و پایبندی به مسایل اخلاقی و دینی، بنیان خانواده حفظ میشود.
فرماندار بابلسر با بیان اینکه آستانه تحمل افراد در جامعه پایین آمده است، گفت:در بررسی مسائل و اختلافات خانوادگی نباید از اعتیادهای فرهنگی نظیر غیبت کردن، دروغگویی، وسواس و ... غافل شد.
اسد تاکید کرد:کلانتریها مدخل ورودی اختلافات خانوادگی هستند و با تقویت و استفاده از کارشناسان خبره میتوان تعداد ارجاعات به دادگاه را کم کرد.
وی با بیان اینکه آموزشهای قبل و بعد از ازدواج و آگاهی دادن به جوانان در فرآیند پیشگیری از طلاق موثر است،گفت:بخشی از طلاقها در جامعه اجتنابناپذیر است اما میتوان با آموزش و مشاوره به خانوادهها آن را کاهش داد.
فرماندار شهرستان بابلسر با تاکید بر برگزاری همایشها و کارگاههای آموزشی ویژه جوانان و خانوادهها در شهرستان،افزود:هزینه کردن برای مسائل فرهنگی و اجتماعی موثر است و هیچ کاری به اندازه کار فرهنگی اثربخش نیست.
اسد با اشاره به ورود تکنولوژی روز جهان در کشور و استفاده از شبکههای فضای مجازی،تصریح کرد:تکنولوژی روز در کشور وجود دارد اما باید فرهنگ استفاده صحیح از آن نیز بهوجود بیاید.
وی گفت:در مسایل فرهنگی باید با ظرافت برخورد شود و از هر ابزاری در جهت آگاهیبخشی به افراد و مصون ساختن جامعه بهره گرفت.
انتهای پیام/گ