یک مهندس در فیلیپین ایده ای برای استفاده از آب دریا برای تولید لامپ های LED داده است که می تواند مورد استفاده بومیان جزایر فیلیپین قرار می گیرد

به گزارش خبرنگار  حوزه فن‌آوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بیش از 7000 جزیره در فیلیپین وجود دارند که فاقد برق می‌باشند، بعد از آنکه خورشید غروب می کند روشنایی مردم از طریق چراغ نفتی تامین می‌گردد و این در حالی است که هم خطر آتش سوزی وجود دارد و هم اینکه برای سلامت انسان و محیط زیست دارای خطر است. 

ساخت لامپ LED با استفاده از آب دریا + تصاویر

بر اساس این مشکلات و مشکلات دیگر که هزینه سنگینی را برای بومیان به وجود آورده است، انگیزه‌ها برای پیدا کردن راه حل‌های جایگزین و بهتر بالا رفته است‌.

ساخت لامپ LED با استفاده از آب دریا + تصاویر

SALT (سیستم روشنایی جایگزین پایدار) لامپی است که به مدت هشت ساعت می‌تواند عمل کند و فقط با استفاده از یک لیوان آب و دو قاشق چای خوری نمک هزینه لازم دارد و فرایند راه اندازی آن نیز بسیار ساده می باشد.

Engineer and Greenpeace volunteer Aisa Mijeno پس از صرف مدت زمانی با قبایل بومی و مشاهده کارهایی که آنها پس از غروب خورشید و شروع تاریکی انجام می دهند، ایده SALT را ارائه کرده است.

این مهندس به دنبال این است تا این منبع نور خطرناک را به وسیله آب شور که به وفور هم در مجمع الجزایر فیلیپین یافت می شود جایگزین  نماید.

لامپ LED SALT مبتنی بر یک باتری سلول گالوانی است که در آن محلول الکترولیت  از آب شور دریا تشکیل شده است و در درون آن دو الکترود قرار دارد. 

بنا به گفته این مهندس، رویکردی که اینجا وجود دارد همان است که در طراحی فانوس‌های LED استفاده می‌شود. و همچنین می‌تواند پایه و اساسی برای یک چشم انداز بزرگ تر برای استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر باشد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.