به گزارش خبرنگار
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان حسين جعفري مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اشاره به دو بعد فرصت و تهديد در قانون مديريت پسماند، اظهار کرد: ظهور هر بعد منوط به نوع حاکميت و مديريت پسماند توليدي در هر کشور است.
وی با تاکيد بر اينکه سازمان مدیریت پسماند روزانه حدود 7500 تا 8400 تن پسماند شهر تهران و حومه را مديريت مي کند، گفت: مديريت 100 تن زباله بيمارستاني به صورت روزانه در کنار 40 تا 50 هزار تن نخاله ساختماني نيز؛ 4 تا 5 هزار خودرو را به صورت مستقيم درگير کرده که در يک نگاه جامع آلودگي هوا و ترافيک مطرح مي شود.
جعفري با اشاره به هزينه هاي غير مستقيم از قبيل زمين هاي اشغال شده ، آلودگي هوا و زير ساختهاي ايجاد شده به فعاليت مستقيم 18 هزار نفر در بخش پسماند افزود: اين سازمان از سال گذشته فعاليتهاي ويژه اي را در قالب طرح کمپين آسمان آبي و زمين پاک ارائه کرده که توجه ويژه به آموزش و فرهنگ سازي در زمينه تفکيک پسماند در مبداء از اهم برنامه هاي اين سازمان بوده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران ادامه داد: آموزش به ادارات و استفاده از ظرفيت آنها جهت تبليغات زيست محيطي اين سازمان، جذب همکاري گروههاي مردمي، مخزن گزاري، آموزش و اعزام خودروهاي مکانيزه به شهرک هاي محصور و مجتمع هاي بلند مرتبه را از جمله ظرفيتهاي اين سازمان در جهت ارتقاء فرهنگ تفکيک پسماند در مبداء و بهبود مديريت پسماند عنوان کرد.
جعفری تصریح کرد: در مجتمع پردازش و دفع آرادکوه،
کمپوست گرانوله و کسب آرم استاندارد تا پايان سال جاري تولید خواهد شد.
وی پيشنهاداتي را در خصوص الزام يا توصيه کاربرد کمپوست توليدي آرادکوه جهت فضاي سبز شهرستانهاي استان تهران و مديريت پسماندهاي الکترونيکي و پسماندهاي صنعتي توسط سازمان با همکاري توليد کننده جهت طرح در جلسه آينده کارگروه ارائه دادند.
انتهای پیام/