وی با بیان این که مردم نخجوان، مانند برادران ما هستند، افزود: شروع همکاری در زمینه دارو و درمان مقدمه خوبی برای توسعه مناسبات در زمینههای مختلف است و ما برای توسعه روابط با برادران خود در نخجوان هیچ محدودیتی نداریم.
جبارزاده همچنین از آمادگی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای اعزام هیاتهای پزشکی به جمهوری نخجوان خبر داد و گفت: نگاه ما در این زمینه صرفا نگاه مادی نیست و هدف ما کمک به توسعه بهداشت و درمان در نخجوان است.
وی با اشاره به سیاستهای دولت تدبیر و امید در بخش سلامت، اظهار داشت: در حال حاضر همه جمعیت استان تحت پوشش بیمه درمانی هستند و خدمات بهداشتی و درمانی در هیچ دولتی به اندازه دولت کنونی نبوده است.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین از احداث سه بیمارستان جدید در تبریز خبر داد و گفت: با ساخته شدن این بیمارستانها دو هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی موجود استان اضافه میشود.
وزیر بهداشت جمهوری خودمختار نخجوان هم در این دیدار به ظرفیتهای بالای تبریز و آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و خواستار استفاده از تجربیات و توانمندیهای دانشگاه علوم پزشکی تبریز شد.
نیازی نوروزاف با اشاره به بازدیدهای خود از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و چند شرکت داروسازی، خاطرنشان کرد: همکاری با آذربایجان شرقی در بخش بهداشت و درمان جزو اولویتهای ماست.
وی همچنین از مذاکرات خود با شرکتهای داروسازی تبریز خبر داد و گفت: توزیع داروهای ساخت تبریز در نخجوان برای ما اهمیت زیادی دارد و با توجه به کیفیت مطلوب و قیمت مناسب داروهای تولیدی در تبریز این امکان را فراهم میکند که دو طرف در این حوزه همکاریهای تنگاتنگ و بیشتری داشته باشند.
نوروزاف خواستار برگزاری کنگرهها و سمینارهای پزشکی با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تبریز در نخجوان شد و همچنین از اعزام تورهای علمی ویژه دانشجویان و پزشکان نخجوانی برای بازدید از توانمندیهای استان آذربایجان شرقی در حوزه بهداشت و درمان خبر داد.