به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سید اکبر حسینی با اشاره به تولید 4 هزار و 560 تن گوشت قرمز از ابتدای سال تا کنون در واحدهای تولیدی شهرستان، اظهار کرد: پارسال نیز با ذبح بیش از 216 هزار رأس دام سبک و سنگین درکشتارگاه های شهرستان در مجموع 10 هزار و 860 تن گوشت قرمز تولید شد.
وی با تاکید به آمار 4 ماهه ابتدای سال گفت: از این میزان گوشت قرمز 3 هزارو 300 تن از کشتار دام های سبک و مابقی نیز از کشتار دام سنگین استحصال شده است.
حسینی افزود: با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در این مدت نیز یک میلیون و 460 هزار قطعه طیور نیز در کشتارگاه های طیور ذبح بهداشتی شده که از این تعداد ذبح دو هزار و 900 تن گوشت سفید تولید شده است.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان فلاورجان اظهار داشت: در حال حاضر یک كشتارگاه طيور در این شهرستان با نظارت بازرسان بهداشتی دامپزشکی فعالیت می کند.
شهرستان فلاورجان با بیش از 135 هزار راس دام سبک و سنگین یکی از شهرستانهای مهم دامپروری در استان اصفهان به شمار می رود.
انتهای پیام/ح