باید گفت که کودکان بیش از سایر افراد در معرض خطر تشعشعات ابزار‌های الکترونیکی قرار دارند.

به گزارش خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  جامعه مدرن امروز با وجود تمام راحتی‌هایی که برای افراد داشته است باعث شده‌اند تا بیماری‌ها نیز مدرن شده و تنوع زیادی پیدا کنند که لازم است با آنها مقابله کرد. واقعیت اینجاست که تکنولوژی‌های جدید بخش جدایی ناپذیر زندگی‌های امروزی را تشکیل داده‌ند که افراد به راحتی نمی‌توانند از تابش‌های خطرناک آن فرار کنند.
گفتنی است
که اشعات انتشار یافته از این ابزار‌های مدرن باعث بروز سرطان‌های مختلفی چون خون و بیماری‌های متعددی از قبیل اوتیسم و آلزایمر شده است.

سازمان بهداشت جهانی نیز اشعه‌های بی‌سیم را به شدت سرطان‌زا دانسته و بر این باور است که از لحاظ پتانسیل با دود خروجی اگزوز ماشین‌ها برابری می‌کنند. متاسفانه اگر بخواهیم که از این ابزرا‌ها به طور شخصی استفاده نکرده و از اشعات خطرناک در امان بمانیم با مشکل رو به رو خواهیم شد، چرا که هزاران هزار نفر در اطراف ما هر لحظه از این ابزار‌ها استفاده می‌کنند.
 
مایکروفرهایی که امروزه در هر خانه‌ای یافت می‌شود تیز اشعاتی را ساطع می‌کنند که به شدت به نغز آسیب می‌رساند.

تبلت نمونه‌ای از این ابزار‌ها می‌باشد که همانند مایکروفر عمل کرده و سیستم‌های عصبی و ایمنی کودکان را در معرض خطر قرار می‌دهد و همچنین رشد و تکامل مغزی و در نتیجه باروری را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

علاوه بر اینها این تشعشعات DNA را مختل کرده و با آزاد‌کردن رادیکال‌های آزاد سد حفاظتی از مغز را تضعیف می‌کند.

باید افزود که مغز استخوان سر یک کودک 10 برابر بیشتر از یک فرد بالغ این تابش‌ها را دریافت می‌کند تا جایی که این میزان در نوزادان و کودکان نوپا چندین برابر می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: کودک ، موبایل ، تبلت ، اشعه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.