در سال‌های اخیر، سالانه حدود 3 میلیون نفر در سراسر دنیا بر اثر اسهال و عوارض آن جان خود را از دست می‌دهند.

فرهاد سالاری استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرد:بیماری‌های عفونی در اغلب کشورهای جهان شیوع بالایی دارند و با وجود درمان‌های موجود و روش‌های پیشگیرانه، این بیماری‌ها سال‌ها موجب ابتلا و مرگ و میر ده‌ها میلیون نفر می‌شوند.
 
وی گفت: در روزهای سال به دلیل ویروس‌ها و میکروب‌ها فضا و شرایطی مناسبتری برای رشد و تکثیر و انتقال فراهم است و به همین دلیل شیوع عفونت‌ها به شدت افزایش می‌یابد. 
 
سالاری با بیان اینکه اغلب مبتلایان به بیماری‌های عفونی نظیر اسهال کودکان، سالمندان و افراد با ضعف سیستم ایمنی هستند، اظهار داشت: میزان ابتلا به اسهال در سال را نمی‌توان به درستی و به طور دقیق ذکر کرد ولی موارد مرگ و میر ناشی از این بیماری تا حدود زیادی مشخص است. 
 
وی تاکید کرد: گزارش‌های سازمان بهداشت جهانی می‌دهند که در سال های اخیر، سالانه حدود 3 میلیون نفر در سراسر دنیا بر اثر اسهال عوارض آن جان خود را از دست می‌دهند و اغلب این مرگ و میرها مربوط به کودکان و نوزادان  است. 
 
سالاری افزود: البته در سال های اخیر با بهبود روش‌های پیشگیری و کنترل بیماری‌های عفونی و بهبود سطح بهداشت و درمان موارد ابتلا و مرگ و میر ناشی از اسهال کاهش یافته است. 
 
وی  با اشاره به لزوم پیشگیری از اسهال و سایر عفونت‌ها به ویژه در روزهای گرم سال، یادآور شد: شیوع بیماری‌های روده‌ای به ویژه اسهال و استفراغ در مناطق مختلف جهان به طور عمده ناشی از مصرف آب و غذای  آلوده است. 
 
سالاری خاطر نشان کرد: به دلیل این که شیوع بیماری‌ نظیر اسهلال و استفراغ و سایر عفونت‌های روده ای در هنگام مسافرت‌ها بیشتر می‌شود به همین دلیل پیشگیری از این بیماری‌ها در مسافرت به ویژه از طریق رعایت بهداشت فردی و گروهی اصول مصرف و نگهداری مواد غذایی و آب، اهمیت بیشتری می‌یابد. 
 

انتهای پیام/ 

برچسب ها: اسهال ، مرگ ، عفونت ، سالمندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.