رییس پارک علم و فناوری استان کرماناز راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی در آینده نزدیک در کرمان خبر داد.

به گزارش   گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛ و بنا به اعلام روابط عمومی این نهاد ،دکتر عباس قوام افزود : كارآفرينان متخصص و نوآور به دليل ضعف در تامین منابع مالي خود و سرمايه گذاري در استان امكان بروز و ظهور قابليت هاي فناورانه خود را به قدر لازم نمي يابند.

وی در ادامه، از عدم تمايل بانكها براي سرمايه گذاري در فناوري هاي نو و ريسك پذير، فقدان ادبيات مشترك بين بانك ها و محققان و نوآوران خصوصا مسائل مربوط به دانش فني و نیاز به كسب و كارهاي جديد در حوزه هاي مختلف فناوري، به عنوان مشکلات عدیده بر سر را توسعه اقتصاد دانش بنیان در سطح استان اشاره کرد .

دکتر قوام، آینده و چشم انداز صندوق را بسیار مثبت ارزیابی کرده و به مواردی از قبیل راهبري تخصصي پروژه هاي دانش بنيان تا تجاري سازي يافته هاي پژوهشي،ارايه مشاوره مالي و سرمايه گذاري برای تشويق سرمايه گذاران در حوزه فناوري هاي نوين، ارائه ابزارهاي مناسب براي كمك به ترويج فناوري هاي نوين با ايجاد و توسعه بنگاه هاي دانش بنيان و در نهایت كاهش ريسك و تشويق ساير نهاد هاي مالي براي سرمايه گذاري در حوزه فناوري هاي نوين اشاره کرد و افزود: این صندوق ، با هدف ارائه خدمات مالي ويژه به كارآفرينان متخصص و نوآور در استان و در راستاي كمك به فعاليت هاي پژوهشي، علمي و فناوري بخش غير دولتي تاسيس می گردد.

وی اعلام کرد:صندوق پژوهش و فناوري استان کرمان با تركيب 49 درصد بخش دولتي، شامل نماینده دولت، پارك علم و فناوري استان، دانشگاههای دولتی استان، سازمان های تجاری، بازرگاني و اقتصادی استان و 51 درصد بخش خصوصي،بزودی فعاليت اجرايي خود را آغاز خواهد کرد.

دکتر قوام، از اعطای وام وتسهیلات به اشخاص حقیقی و حقوقی برای اجرای طرح های پژوهشی کاربردی و فناورانه،نیمه صنعتی ،تدوین دانش فنی حاصل از تحقیقات و انتقال نتایج آن به مرحله تولید به عنوان اهداف عمده این صندوق نام برد.

وی به تلاش برای اخذ عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی در قبال ارزیابی و ارزش گذاری طرح ها در صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان اشاره و خاطرنشان کرد:حدود خدمات پیش بینی شده از طریق کارگزاری شامل پنج گروه خدمات ارزیابی (مانند ارزیابی فنی و اقتصادی)، خدمات تحلیلگری (مانند تجزیه و تحلیل بازار)، خدمات مدیریت (مانند مشاوره های مهندسی و مدیریتی)، خدمات مالی و اعتباری (مانند عاملیت مالی و اعتبارسنجی) و سایر خدمات (حقوقی، استاندارد) می باشد که همگی نیاز صندوق نوآوری و شکوفایی و پارک علم و فناوری استان کرمان خواهند بود.

دکتر قوام تاکید کرد: تامین سرمایه ریسک پذیر و مشارکت و سرمایه گذاری در طرح های پژوهشی و فناوری، تضمین پرداخت به موقع تعهدات و اقساط طرح های پژوهشی و فناوری و صدور ضمانتنامه های مورد نیاز موسسات پژوهشی و فناوری بخش غیر دولتیاز سایر برنامه های پیش بینی شده فعالیت این صندوق خواهند بود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: منابع صندوق به طور عمده از منابع دولتی، عاملیت وجوه اداره شده استان، عاملیت و منابع پارک در صندوق، تامین اعتبار از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، عاملیت صندوق نوآوری و شکوفایی در قبال ارزیابی و ارزش گذاری طرح ها، با بالابردن ارزش سهام به طور تدریجی، کارگزاری منابع مالی، ارائه ضمانت نامه، مشاوره و مهندسی مالی طرح ها تامین خواهد شد.

انتهای پیام/س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.