وی با بیان اینکه بسیاری از افراد بدون هیچ آگاهی و نرمشی اقدام به انجام ورزشهای طولانی مدت میکنند، اظهار داشت: بعضی از افراد با وجود اینکه قبل از ورزش کردن آمادگی اولیه خود را حفظ کرده و نرمش هم میکنند، اما به دلیل انجام ورزشهای سنگین و طاقت فرسا که تحمل آن را ندارند، دچار عارضه کمردرد میشوند.
لطفی نیا با بیان اینکه نشستن غیراصولی و طولانی مدت نیز میتواند به کمردرد فرد منجر شود، نشستنهای طولانی مدت موجب وارد شدن نیروی زیادی به ستون فقرات و دیسک کمر شده و از این طریق خر کمردرد را تا حدود سه برابر افزایش میدهد.
وی افزود: اگر فردی به مدت طولانی در یک محل بنشیند، نیرویی که به دیسک کمر او وارد میشود حدود دو تا سه برابر وزن بدن است به همین دلیل باید از نشستن طولانی خودداری شده و پس از هر یک ساعت چند دقیقه ایستاده و قدم بزنیم.
لطفی نیا با بیان اینکه کارمندان و رانندگان که ساعتهای طولانی در یک محل مینشینند باید بیشتر مراقب کمردرد باشند، یادآور شد: وقتی فرد بر روی صندلی خودرو مینشیند، فشار زیادی بر روی دیسکهای ناحیه کمری او وارد میشود که این موضوع موجب میشود که دیسکها به مرور زمان تخریب شده، آب خود را از دست بدهد و در برابر فشارها و نیروهای وارده تحمل خود را از دست بدهد.
وی اظهار داشت: وقتی دیسک کمر توان و تحمل خود را از دست بدهد، دیگر تحمل نیرویی را که به صورت طبیعی بر او وارد میشود را نخواهد داشت و در نتیجه دچار کمردرد میشود.
لطفی نیا خاطر نشان کرد: نشستن طولانی مدت علاوه بر کمردرد، میتواند موجب ایجاد مشکل بر روی لگن و سایر قسمتهای ستون فقرات شده و در طولانی مدت و حتی میان مدت موجب بروز درد شود.
انتهای پیام/