وی با بیان اینکه در عارضه پای کج یک نوع بدشکلی برای پای انسان به وجود میآید، تصریح کرد: در این بدشکلی پا، قسمت جلوی پا به سمت داخل و پایین چرخیده و پاشنه پا نیز به سمت داخل میچرخد.
عبادی با اشاره به اینکه نمیتوان علت مشخص و دقیقی را برای عارضه پای کج بیان کرد، اظهار داشت: بررسیها نشان میدهند که از هر 1000 تولد زنده، حدود سه نفر به عارضه پای کج مبتلا شده و در حدود نیمی از موارد، هر دو پای نوزاد درگیر این عارضه شده است.
وی گفت: در واقع در حدود نیمی از مواقع عارضه پای کج به صورت دو طرفه است و هر دو پای نوزاد درگیر است که علت آن تغییر و جابه جایی استخوانهای مچ پا میتواند باشد.
عبادی افزود: در عارضه پای کج تمام عروق، عصب، شریان، استخون، عضله و هرچه بعد از زانو وجود دارد، در این بیماری گرفتار میشود و نمیتوان این عارضه را یک نوع انحراف ساده دانست.
وی تصریح کرد: در عارضه پای کج، پاها تا حدودی لاغرتر از پاهای معمولی هستند و در افرادی هم که تنها یک پای آنها دچار این بیماری شده است، سایز و ارتفاع پا بدون آنکه قد پا کوتاه باشد، از سایز و ارتفاع پای دیگر کوچکتر است و این تغییر اندازه میتواند در مواردی به اندازهای باشد که فرد در هنگام حرکت و راه رفتن معمولی نیز بلنگد.
عبادی تأکید کرد: درمان و اصلاح عارضه پای کج در اغلب موارد امکانپذیر است که البته این موضوع بستگی به زمان مراجعه برای درمان عارضه، شدت درگیری پا و همچنین مراقبت و پیگیری مناسب امور درمانی دارد.
انتهای پیام/