به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان رییس دانشگاه تبریز در این نشست ضمن معرفی بخش های مختلف این دانشگاه گفت: دانشگاه تبریز ظرفیت های خوبی در عرصه های مختلف پژوهشی و تولید علم و فناوری دارد و این آمادگی را دارد که این پتانسیل ها را برای رشد و شکوفایی کشور و منطقه بکار گیرد؛ همچنین منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس نیز فرصت بسیار مغتنمی از لحاظ اقتصادی، صنعتی و توسعه ای برای شمالغرب کشور به شمار می رود و با همکاری های فیمابین از جمله تامین منابع و امکانات توسط منطقه آزاد و تولید علم و فناوری از سوی دانشگاه می توان عملکرد های همدیگر را تکمیل نمود.
دکتر محمدرضا پورمحمدی در ادامه با اشاره به سیاست های راهبردی دانشگاه تبریز در زمینه های مختلف اضافه کرد: بین المللی کردن دانشگاه، جذب تعداد بیشتر دانشجویان خارجی، توسعه مراکز رشد، علم و فناوری، تحصیلات تکمیلی و ارتقای کیفی تولیدات علمی از جمله این برنامه های راهبردی است که منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس محل مناسبی برای برخی از این فعالیت ها است.
مهندس محسن خادم عرب باغی ، مدیر عامل منطقه آزاد تجاری - صنعتی ارس هم در این آیین گفت: دانشگاه تبریز از جمله افتخارات این منطقه و کشور است که باید ضمن فراهم نمودن شرایط مساعد برای همکاری های مشترک، از ظرفیت های آن به نحو شایسته برای رشد و آبادانی این مناطق استفاده نمود.
وی، همچنین با تاکید بر اینکه حضور دانشگاهیان موجب پیشرفت این منطقه در زمینه های مختلف خواهد شد، تصریح کرد: با اولویت بندی و برنامه ریزی درست وبه کمک دانشگاهیان می توان کارهای بزرگی برای شکوفایی این سرزمین انجام داد که در این راستا نیز وظیفه داریم در حد توان امکانات مناسب را در اختیار جامعه دانشگاهی قرار دهیم.
مهندس عرب باغی یادآور شد: ما آماده تامین زمین و زیر ساخت های لازم برای دانشگاه تبریز در خصوص ساخت و تجهیز مراکز آموزشی و پژوهشی هستیم و در این ارتباط نیز هیچ گونه محدودیتی نداریم.
دکتر محمد رضا نیک جو، رییس پردیس بین المللی ارس دانشگاه تبریز نیز در این نشست با ارایه گزارش مختصری از فعالیت های صورت گرفته در این پردیس گفت: در حال حاضر بیش از 1700 دانشجو در دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری در حوزه های مدیریت، حقوق و فنی و مهندسی مشغول به تحصیل هستند.