به گزارش خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر محمد حسین امید با تاکید بر برنامه ستاد خیرین وزارت علوم برای تعامل و بهره مندی از توانمندیهای هموطنان مقیم خارج از کشور، بر تعامل و استفاده پر رنگ تر از ظرفیت های این هموطنان در شرایط پساتحریم تاکید کرد.
وی با اشاره به تعداد قابل توجه هم میهنان ساکن خارج از کشور و یادآوری تاثیرگذاری و برجسته بودن آنان در محل اقامتشان و نیز قابلیتهای موثر این هموطنان در زمینههای مختلف، یکی از مهم ترین برنامه های ستاد خیّرین وزارت علوم را فراهم نمودن مقدمات و بسترهای لازم با همکاری دیگردستگاههای دولتی برای تعامل و بهرهمندی از ظرفیتهای عظیم مادی و معنوی این هموطنان معرفی کرد.
معاون اداری، مالی و مدیریت منابع وزارت علوم افزود: ابتدای شکل گیری ستاد خیرین وزارت علوم، برنامه ریزی و فراهم نمودن مقدمات لازم برای تعامل و اطلاع رسانی هر چه بیشتر زمینه های همکاری و مشارکت با ایرانیان مقیم خارج از کشور با هدف استفاده از ظرفیت های متنوع این هموطنان در دستور کار این ستاد قرار داشته است.
وی ادامه داد: تحریم های گسترده غرب علیه ملت مقاوم ایران یکی از مهم ترین موانع و مشکلات فرا روی هموطنان خارج از کشور برای مشارکت در پیشرفت و توسعه کشور است و شرایط جدید برای نقش آفرینی این هم میهنان امید بخش است.
قائم مقام وزیر در ستاد خیرین وزارت علوم با اشاره به تنوع و گستردگی عرصه علم و فناوری و اهمیت راهبردی آن در چشم انداز آینده کشور و پیشرفت و اقتدار روز افزون ایران اسلامی، ضمن اعلام آمادگی وزارت علوم برای استفاده از هرگونه مساعدت ایرانیان مقیم خارج از کشور با در نظر گرفتن نیات و اهداف عالیه آنان، بستر سازی و فراهم نمودن مقدمات تعامل و استفاده از ظرفیت های بالقوه این هم میهنان را یکی از مهم ترین برنامه های ستاد خیرین وزارت علوم در شرایط جدید عنوان کرد.
وی با اشاره به حس وطن دوستی ایرانیان؛ از تمامی هموطنان مقیم خارج از کشور برای سهیم شدن در پیشرفت علم و فناوری کشور دعوت بعمل آورد.
انتهای پیام/