وی ادامه داد: این بیماری هنوز علت مشخصی ندارد، اما در افرادی که سابقهی بیماری دیابت، کمکاری تیروئید، دیسک گردن و همچنین سابقه عمل جراحی قلب و ریه را دارند، دیده میشود.
این متخصص ارتوپد پیرامون سن بروز این بیماری تصریح کرد: این بیماری معمولاً در محدوده سنی 40 تا 70 سالگی و به ویژه در زنان بروز مییابد همچنین در شانهی سمت چپ نیز شایعتر است.
رجایی با اشاره به وجود علائم مختلف هشدار دهنده در ابتلای یخزدگی شانهها و مدت زمان 9 الی 12 ماهه حضور این مشکل در افراد اظهار کرد: در مرحله اول شانهها دردناک شده و دامنه حرکت کاهش مییابد در مرحله بعد شاهد حالت خشک شدگی در ناحیه شانه هستیم که ممکن است از 4 ماه تا حدود یک سال فرد را درگیر کند، اما در نهایت و مرحله بعد ذوب شدگی ایجاد میشود که از چند هفته تا چند ماه ادامه دارد و سرانجام بهبود مییابد.
وی در خصوص نحوه و راهکارهای درمان یخزدگی شانه خاطرنشان کرد: مشکل اغلب افرادی که دچار این بیماری میشوند با داروهای ضد درد و انجام فیزیوتراپی و ورزش درمانی برطرف میگردد اما در غیر این صورت این افراد باید جهت انجام عمل جراحی آماده شوند که پس از بیهوشی آنها اقدام به حرکت دادن شانهها میکنیم، در حال حاضر این مشکل با انجام آزادسازی کپسول مفصل از طریق آتروسکوپی حل میشود.
انتهای پیام/