وی ادامه داد: علاوه بر خواص گفته شده، زعفران خونساز است و گردش خون را آسان میکند. به علاوه مصرف زعفران خونریزیهای پس از زایمان را از بین می برد و گردش خون را آسان می کند.
وی همچنین خاطر نشان کرد: در زعفران ترکیبی به نام کروسین وجود دارد که میتواند آسیب وارده به سلولهای غلاف میلین را خنثی کند.
وی در پایان گفت: البته نباید در مصرف آن زیاده روی کرد، چون زعفران دارای عنصری سمی به نام سافرانال می باشد که باعث خونریزی داخلی بدن خواهد شد، البته این اتفاق در صورتی می افتد که در روز بیش از 20 گرم زعفران مصرف کنیم ولی در مقادیر کم ضرری نداشته و حتی خواص ضد سرطانی فوق العاده ای خواهد داشت.
انتهای پیام/