به گزارش محققان آمریکایی افرادی که بیشتر غذای سرخ کرده و نوشیدنی های شیرین می خورند، 56 درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی در ظرف 6 سال آینده قرار دارند.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان؛ به گزارش محققان آمریکایی افرادی که بیشتر غذای سرخ کرده و نوشیدنی های شیرین می خورند، 56 درصد بیشتر در معرض خطر حمله قلبی در ظرف 6 سال آینده قرار دارند.

نتایج این بررسی از مجموع 6 تحقیق در طی سال های 2003 تا 2007 بر روی 17،000 نفر از مردم آمریکا بدست آمده است. این محققان توصیه می کنند که تا جایی که می توانید مصرف گوشت های فرآوری شده و غذاهای سرخ شده را کم کنید.

باز هم شواهد بیشتر دال بر تاثیر غذای سرخ کرده در افزایش خطر حمله قلبی + تصویر

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.