به گزارش
خبرنگار كلينيك گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروزه بسیاری از زنان به زایمانهای سزارین علقهمند هستند به طوری که بین سالهای 1996 تا 2009 این زایمانها به میزان 60 درصد افزایش یافته است، اما زمانی که زایمان سزارین برای اولین بار در سال اجرایی شد افزایش چندانی نیافت.
کارشناسان زنان و زایمان اعتباری کالج آمریکا (ACOG) کمپینی را برای تضعیف پزشکان و پایین آوردن انتظارات مادران در زایمانهای غیر ضروری بخش C راه اندازی کردند.
باید گفت که زایمانهای بخش C میتواند بسیار خطرناکتر از سایر راهها باشد، به این معنا که برش شکم و قرارگیری در معرض باکتریها میتواند خطر ابتلا به عفونت را به طور چشمگیری افزایش دهد، همچنین مادران را در معرض خونریزیهای شدید، لختهشدن خون و حتی مرگ قرار میدهد.
متاسفانه باید گفت که این زایمانها تلفات شدید فیزیکی را به همراه دارند، به طوری که دوره نقاهت پس از زایمانهای واژینال ( طبیعی) تنها یک تا دو هفته به طول میانجامد و در زایمانهای بخش C ( سزارین) برای بهبود وضعیت مادران تا شش هفته نیز زمان لازم است.
با توجه به پژوهشهای به عملآمده زنانی که اقدام به سزارین میکنند، خطر ابتلا به مشکلات کاشت جفت، جراحات روده و مثانه و مشکلات زایمانهای سزارین بعدی در آنها به شدت افزایش مییابد، با تمام این موارد چیزی حدود 31 درصد از تولدها در ایالات متحده بین سالهای 2009 تا 2012 از طریق سزارین انجام شده است، حتی بدون توجه به افرادی که به لحاظ پزشکی سزارین آنها غیرضروری بوده، حدود 8 درصد قابل اجتناب بوده است.
متاسفانه با توجه به تمام عوارض مذکور این زایمانها اکنون بیش از پیش در بین زنان محبوبیت یافته است.
براساس نظر سنجی 2010 مجله زنان و زایمان حدود 29 درصد از اعضای کالج متخصص زنان میگویند که انجام سزارین بیشتر برای جلوگیری از شکایت صورت گرفته است.
در انجام این راههای زایمان در نهایت پزشک متخصص تعیینکننده می باشد که کدام روش برای سلامت نوزاد و مادر مناسبتر است، چرا که در برخی موارد برای سلامت هر دو فرد زایمانهای سزارین میتوانند بسیار حائز اهمیت باشد.
حال اگر شما زایمان طبیعی داشتهاید این اطمینان خاطر به شما داده میشود که زودتر از دورهی نقاهت رها شده و مابقی روزهای زندگی خود را با سلامتی کامل سپری خواهید کرد.
انتهای پیام/