به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ محمدرضا ابراهیمی گفت : متوسط تولید محصول انگور 18تن در هر هکتار و در بعضی از باغات شهرستان خاتم تا 25تن در هکتار است که در مجموع بیش از 35 هزار تن انگور تولید شده است .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی یزد با اشاره به اینکه 68 درصد انگور تولیدی استان خاتم اختصاص دارد گفت: منطقه مروست شهرستان خاتم با دارا بودن 50 درصد سطح زیر کشت استان یکی از مهمترین قطب های تولید انگور استان است .
ابراهیمی از ابرکوه و بهاباد و یزد بعنوان دیگر مناطق تولید محصول مذکور نام برد و ارقام انگور استان را عسکری ، بومی و ریش بابا بیان کرد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد با بیان اینکه بخشی از انگور تولیدی استان به صورت تازه خوری مصرف می شود گفت: این محصول به استانهای اصفهان، تهران، بندر عباس و کرمان هم صادر می شود.
وی با بیان اینکه بخش کمی هم به صورت کشمش و آفتابی فرآوری می شود اظهار کرد: در مجموع سالانه دو هزار تن کشمش در این استان تولید می شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان یزد اضافه کرد: از هر سه کیلو انگور یک کیلو کشمش بدست می آید و این بدین معنی است که هفت هزار تن انگور استان به دو هزار تن کشمش تبدیل می شود.
انتهای پیام/پ