مهندس کیکاوس نجفی به مزیت های توسعه کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی در مقایسه با روش کشت مستقیم بذر اشاره کرد و گفت : استفاده از روش کشت نشائی مصرف آب را در هر هکتار حداقل دو هزار متر مکعب، دوره های سمپاشی را هم تا دو مرحله و میزان مصرف بذر را حداقل 50درصد کاهش می دهد.
وی ادامه داد: کاهش در هزینه های نیروی انسانی، افزایش عملکرد از طریق ایجاد تراکم مناسب بوته و حفظ یکنواختی سایز بوته ، زود رس کردن محصول و کاهش هزینه های جاری از دیگر مزیت های این روش کاشت است .
نجفی" سطح زیر کشت نشائی محصولات سبزی و صیفی استان را در امسالبیش از 20 هزار هکتار اعلام کرد و اظهار داشت :این رقم ، نسبت به پارسال 33 درصد افزایش رشد داشته است .
کارشناس مسئول سبزی و صیفی جهاد کشاورزی فارس افزود :محصولاتی نظیر خربزه ، طالبی ، گوجه فرنگی ، کاهو ، هندوانه ،فلفل ،بادمجان از جمله محصولاتی هستند که می توانبا استفاده از این روش کشت شوند.
وی" ابراز امیدواری کرد که با توجه به محدودیت های منابع آبی و تاثیر گذاری اجرای این طرح در بحث صرفه جویی مصرف آب، این شیوه کشت در آینده نزدیک توسعه قابل توجهی داشته باشد .
انتهای پیام/ی