به گزارش خبرنگار
حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علیزاده مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران با بیان اینکه در تقویم رسمی کشور مناسبت های متعددی وجود دارد که ضرورت نورآرایی و نورپردازی شهری را بیشتر کرده است، اظهار کرد: حضور شرکت کنندگان در این جشنواره با تعامل بیشتر متخصصان این حوزه با سازمان برای رسیدن به این هدف کمک کننده و سازمان زیباسازی شهر تهران از برگزاری برنامه هایی مانند جشنواره نورآرایی شهری استقبال می کند.
وی ادامه داد: نورپردازی، نورآرایی و توجه به نور ویژگی هایی مانند امنیت را می تواند در شهر فراهم کند که با بهبود شرایط نور، بسیاری از آسیب ها، مشکلات و جرایمی که در سطح شهر اتفاق می افتد، می تواند در فضای مناسب و پیشگیرانه کاهش یابد به همین منظور سازمان زیباسازی شهر تهران سالانه هزینه مناسبی را برای نورپردازی و نورآرایی شهر می پردازد که منجر به افزایش امنیت، نشاط شهروندان و رونق اقتصادی می شود.
علیزاده با تاکید بر اینکه بسیاری از بناهای فاخر و تاریخی در شهر تهران وجود دارند، اضافه کرد: سازمان زیباسازی برای نورپردازی و نمای زیبای شبانه این بناها برنامه هایی دارد که علاوه بر شناسایی بناهای منطقه 12 شهرداری، یک مسیر نورآرایی و نورپردازی را هم شناسایی کرده است.
وی با اشاره به اینکه نورپردازی احجام و مجسمه های شهری از دیگر برنامه های سازمان زیباسازی است، یادآور شد: مجسمه ها معمولا در شب حجم تاریکی پیدا می کنند که نه تنها ممکن است جاذبه بصری نداشته باشند بلکه زائده هایی در سطح شهر هستند.
نیلی معاون فنی و طرح های شهری سازمان زیباسازی شهر تهران در ادامه این جلسه با بیان اینکه این سازمان تا رسیدن به حد مطلوبی که شهروندان انتظار دارند فاصله دارد، گفت: در جهت رسیدن به این امر باید با شهروندان تعامل داشته باشیم چراکه شهروندان در مناسبت های مختلف انتظار بیشتری از مدیرت شهری دارند.
معاون فنی و طرح های شهری سازمان با اشاره به اینکه در گذشته نورپردازی های مناسبتی توسط خود شهروندان اداره می شد، گفت: پرسش این است که چرا مشارکت شهروندی در این زمینه کم شده است و برای پاسخ به این پرسش باید مسئله آسیب شناسی کنیم سپس به دنبال روش هایی باشیم که مشارت مردم را در این حوزه بالا ببریم.
انتهای پیام/