دکتر رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار
حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص حق اعتراض در سامانه جدید هوشمند جذب هیئت علمی برای پروندههایی که مورد قبول واقع نمیشوند، اظهار کرد:متقاضیان بعد از ثبت نام در سامانه،حقوق مستبدهای پیدا میکنند. بنابراین دانشگاهها موظفاند به آنها پاسخ دهند. حداقل جواب این است که در پالایش اولیه،مطرح کنند که پرونده مورد نظر فاقد شرایط است.
وی افزود: باید برای هر پرونده توضیح کافی بدهند که چه شرایطی را ندارد. تا وقتی اطلاعرسانی درست انجام نشود، پرونده همچنان معتبر و مفتوح باقی می ماند.
رضوان طلب در ادامه گفت:اگر اطلاع رسانی برای پروندهها قانعکننده نبود، متقاضی میتواند اعتراض کند. یک مرحله در هیئت اجرایی برای تجدید نظر وجود دارد و ترکیبش به این شکل است که 2 نفر از اعضای هیئت اجرایی در جلسهی تجدید نظر دعوت نمیشوند.سپس2 نفر دیگر، از مرکز جذب اعضای هیئت علمی دعوت شده و در یک جلسه شرکت میکنند.
رئیس مرکز جذب اعضای هیئت علمی وزارت علوم تصریح کرد: 2 مرحلهی دیگر وجود دارد که در هیئت مرکزی برگزار میشوند و دوباره در آن جا پروندهی مورد نظر بررسی میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مرحلهی رسیدگی به اطلاع متقاضی میرسد و در مرحلهی دوم اگر دلیلی برای تجدید نظر وجود داشت، درخواست تجدید نظر او مطرح میشود . مرحله سوم نیز در هیئت عالی جذب در شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز وجود دارد. اکنون ما تمام همت و تلاشمان بر این است که حقوق افراد رعایت شود.
انتهای پیام/