بسیاری از کاربران برای اطلاع از اخبار و دور همی با دوستانشان از این شبکه ها استفاده می کنند.از این رو رهگذران از این شبکه ها خواه نا خواه به مشتری های مجازی تبدیل می شوند.
امروزه شبکه های اجتماعی مختلفی همچون فیسبوک،توئیتر،گوگل پلاس کاربران بسیاری را در سرتا سر دنیا جذب نموده اند، هر یک از این شبکه های اجتماعی ویژگی های منحصر به فردی داشته و خدماتی اختصاصی در زمینه های مختلف کسب و کارهای اینترنتی و تجارت الکترونیک ارائه می دهند.
به همین دلیل زمینه مناسبی برای رشد و گسترش مشاغل و ارتباط بین شرکتها و متخصصین در حوزه های مختلف فراهم شده است. این رسانه ها بهترین مکان برای برقراری ارتباط صمیمی با مخاطبان هستند، علاوه بر تولید محتوا فرصتی برای جذب مخاطبان جدید هم هستند.
برندهای مطرح دنیا با تولید محتوای مرتبط و مناسب، از این رسانههای سودمند برای حفظ محبوبیت خود استفاده می کنند. فعالیت در شبکه های اجتماعی تنها به افزایش تعداد دنبال کنندهها و تعداد Like های بالا برای هر پست شما محدود نمیشود.
شبکههای اجتماعی که به شکل قانونی در کشور به فعالیت میپردازند، آنچنان که باید و شاید مورد استقبال نگرفتهاند، اما با این حال همین شبکهها طرفداران و کاربران خاص خود را دارند که از قضا تجارتهای متفاوتی هم در بین اعضای آن همچون جابهجایی لایكها و فن ها در بین صفحههای پرطرفدار مرسوم است.
شبكههای اجتماعی روند تبلیغات اینترنتی در محیط وب را با تغییر روبهرو ساخته است، مدتها قبل از گسترش شبکههای اجتماعی و با ارائه مفهومی به نام Outbound Marketing شروع به تغییر کرد.
شبکه های اجتماعی امروزه جایگاه مناسبی در بین عموم به دست آورده اند و با توجه به دسترسی آسان روز به روز استقبال از این پدیده رو به افزایش می باشد. با رشد شبکه های اجتماعی فعالیت های تجارت الکترونیک وارد مرحله جدیدی شده است، ارتباط بین بازدیدکنندگان و ارائه دهندگان خدمات و همچنین خریداران و فروشندگان افزایش یافته و ارتباط بین سازمان ها و شرکتها نیز بهبود یافته است که از این طریق کمپین های بازاریابی نوینی همچون بازاریابی شبکه های اجتماعی به وجود آمده است.
یكی از شیوههایی كه به تازگی و در بین كاربران شبكههای اجتماعی رایج شده است دادوستد لایك است به این صورت كه پیجهای پرطرفدار با در نظر گرفتن هزینههایی اقدام به تبلیغ پیجها و جذب لایك یا همان كاربران خود به سمت پیجهای تبلیغ دهنده می كنند.
جدید ترین روش های بازاریابی و تبلیغات اینترنتی در دنیا :
1 – تبلیغات بصورت بنر های انیمیشن در چند وب سایت پربازدید که از هزینه های بالایی برخوردار است.
2 – اگر قدرت پرداخت هزینه های سنگین را ندارید می توانید تبلیغات بنری خود را توسط سایت های تبلیغات کلیکی انجام دهید تا تبلیغات شما با هزینه مورد نظر شما در چندین سایت پربازدید نمایش داده شود. این سیستم تبلیغات در بسیاری از کشور ها توسط شرکت گوگل انجام می شود.
3 – تبلیغات متنی در سایت هایی با رنک بالای گوگل.
4 – تبلیغات در گوگل قطعا یکی از موثر ترین روش های تبلیغاتی است که متاسفانه در ایران هم از طرف شرکت گوگل و هم از طرف سیستم فیلترینگ ایران تحریم شده است.
5 – تبلیغات در شبکه های اجتماعی نیز یکی از هدفمند ترین و موثر ترین روش های آنلاین مارکتینگ است که مانند تبلیغات گوگل در ایران غیر قابل استفاده است.
6 – تیزرهای تبلیغاتی خلاقانه با نمایش در شبکه های ویدئو آنلاین، یکی از جدیدترین و بهترین روش ها می باشد که با کمترین هزینه می تواند تاثیرگذاری بسیاری داشته باشد.
7 – ایمیل مارکتینگ ، تبلیغات بسیار هدفمند که درصورتی که برای بانک ایمیل مخاطبان خود ارسال کنید به سرعت نتایج موثر آن را خواهید دید.
8 – تبلیغات در برنامه های اندروید و ios آیفون برای شرکت هایی که اپلیکیشن موبایل و یا سایت با نسخه مخصوص موبایل دارند ، بهترین روش می باشد.
9 – رپرتاژ آگهی در خبرگزاری ها و سایت های خبری با لنیک به سایت شما می تواند هم از نظر برندسازی و هم از نظر سئو (بررسی رتبه) برای سایت شما بسیار مفید باشد.
10 – درج آگهی رایگان لینک دار در سایت های نیازمندیها برای بهینه سازی سایت در نتایج گوگل یکی از روش های سنتی و موثر تبلیغاتی است.
11 – روش جدیدی برای فروش بهتر محصولات فروشگاه های اینترنتی وجود دارد که در اروپا و آمریکا توسط سایت آمازون و در ایران توسط فروشگاه اینترنتی ارائه می شود، که در این روش وب سایت آمازون محصولات فروشگاه ها را در سایت خود قرار می دهد و کاربران با کلیک بروی آن به وب سایت اصلی فروشنده لینک می شوند و خرید از آنجا انجام می شود.
12 – فروش محصولات و خدمات از طریق سایت تخفیف و خرید گروهی، یکی از جدیدترین و کم هزینه ترین روش های تبلیغاتی است که هم اکنون در ایران نیز اجرا می شود.
13 – نکته آخر اینکه ایجاد صفحه در شبکه های اجتماعی، انجمن ها و وبلاگ ها و بروز رسانی روزانه آن نیز ضروری محسوب می شود.
گزارش: فائزه نوروزبیگی
انتهای پیام/