وی گفت: در این سال مشهد به عنوان خواستگاه رشد شاخص های کلان وحدت اسلامی، اقتصاد فرهنگ، اقتصاد زیارت و کارآفرینی فرهنگی مطرح می شود.
مشاور شهردار مشهد در ادامه به اهداف کلان پایتخت فرهنگی جهان اسلام اشاره کرد و افزود: افزایش استحکام ساخت درونی به ویژه از حیث اقتصاد فرهنگ، افزایش توان دیپلماسی عمومی، فرهنگی وشهری، افزایش قدرت نرم ایران و افزایش ظرفیت ژئو پلیتیکی، ژئو کالچرال و زئو اکونومی مشهد از جمله این اهداف است.
عنابستانی برنامه ریزی، طراحی و اجرای برندینگ مشهدالرضا(ع)، طراحی و اجرای برنامه های متنوع و طراحی و اجرای ابرپروژه ها را در کلان طرح های عمل در سال 2017 عنوان کرد و گفت: این کلان طرح ها پس از سال 2017 طراحی و اجرای پروژه ها برای تبدیل شدن مشهد به الگو، طراحی و تدوین برنامه ها و پروژه های روزآمد برای تبدیل شدن مشهد به کانون نشاط مسلمانان و تدوین بسته های سرمایه گذاری متنوع برای تجارت و جذب سرمایه گذاران می باشد.
مشاور شهردار مشهد خاطرنشان کرد: از سال 2016 هفته های فرهنگی در کشورهای اسلامی برای معرفی مشهد آغاز شده و این برنامه به مدت 52 هفته در 51 کشور برگزار می شود، برگزاری جشنواره های فرهنگی و تولید فیلم و پویانمایی نیز از برنامه های معرفی مشهد به جهان اسلام است.
وی گفت: برگزاری نمایشگاه های فرهنگی، برگزاری کنفرانس هایی با محوریت امام رضا(ع)، احداث دهکده سلامت، نوسازی و احداث 313 مسجد، بهسازی و تجهیز فرودگاه بین المللی امام رضا(ع)، ایجاد پارک های موضوعی و اختصاص دادن محله ای به امام رضا(ع) برای ایجاد وحدت بین مسلمانان از برنامه های شهر مشهد در سال 2017 است.
مشاور شهردار مشهد از اعتباری بیش از 150 میلیارد تومان برای احداث سالن همایش های بین المللی در مشهد خبر داد و افزود: مشهد به چنین سالنی نیاز دارد و شهرداری برای ساخت آن در نزدیکی نمایشگاه بین المللی مشهد در حال پیگیری است که این موضوع ممکن است تا سال 2017 نیز محقق نشود.
انتهای پیام/ی