مصرف نمک در ایران 58 درصد‌‌، شکر 30 درصد و چربی 21.5 درصد بیشتر از استانداردهای جهانی است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر هدایت حسینی مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآورده های غذایی،آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو که در دوازدهمین گردهم آیی مدیران غذای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در کرمانشاه سخن می گفت با اشاره به برنامه های سازمان جهانی بهداشت در حوزه ایمنی غذا گفت: کاهش مصرف نمک چربی و شکر از فاکتورهای اساسی این برنامه هاست.

وی همچنین به موفقیت‌های کشور در زمینه ایمنی و سلامت مواد غذایی اشاره کرد و گفت: در 10 سال گذشته وزارت بهداشت توانسته مصرف اسیدهای چرب ترانس مصرفی خانوار را از 25درصد به 5 درصد کاهش دهد و مقرر کرده که تا سال 92 مصرف این نوع از چربی را به 2درصد و پس از آن با شیبی ملایم به صفر برساند.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.