وی با اعلام اینکه لنکت درمانی تا ۷۰ درصد موارد بدون روش های درمانی بهبود می یابد، ادامه داد: اصولا اگر لکنت زبان بیش از ۶ ماه تا ۱۸ ماه طول بکشد، نباید درمان را رها کرد.
استادیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تاکید بر اینکه درمان قطعی لکنت زبان در دنیا وجود ندارد، گفت: درمان لکنت زبان از طریق شبیه سازی ذهن، درمانی نیست که ثابت شده باشد.
به گفته کریمی، دکتر شوآرتز در آمریکا ادعا دارد با ویتامین درمانی نسبت به درمان لکنت زبان اقدام می کند که انجمن های علمی آمریکا جلوی این ادعا ایستاده اند.
وی با اعلام اینکه ۵ درصد کودکان ۲ تا ۶ سال مبتلا به لکنت زبان هستند، افزود: یک درصد بزرگسالان نیز گرفتار لکنت زبان می شوند.
عضو انجمن گفتار درمانی ایران با تاکید بر اینکه لکنت زبان روی جنبه های مختلف زندگی تاثیرگذار است، گفت: اختلال در روند تحصیل و بروز اضطراب اجتماعی، از جمله عوارض لکنت زبان است.
وی با اشاره به ادعای درمان قطعی لکنت زبان، افزود: این قبیل ادعاهای درمانی، باعث می شود فرد به یکباره امیدوار به موضوعی شود که هنوز جنبه واقعیت به خود نگرفته است.
کریمی با عنوان این مطلب که ما از ارائه روش های درمانی لکنت زبان استقبال می کنیم، گفت: ما معتقدیم که امیدواری ایجاد کردن بدون ارزیابی علمی، نگران کننده است.
منبع: مهر
انتهای یام/