در نخستین روز از هفته ی تعاون جشنواره غذاهای محلی در اداره کل تعاون ، کار و رفا اجتماعی برگزار شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ دبیر این جشنواره گفت: به مناسبت آغاز هفته ی تعاون 20 گروه از بانوان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی و تعاونی های وابسته به آن دست پخت های خود را برای داوری به این جشنواره آوردند.

حسن اسماعیلی افزود: هدف از برگزاری این جشنواره نمایش تنوع غذاهای محلی گیلان و یاد آوری زحمات تعاون گران در عرصه ی آشپزی است.


انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.