به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری آستارا گفت : 50 بانوی خوش ذوق آستاریی انواع غذاهای محلی گیلان نظیر باقلا قاتوق ، میرزا قاسمی ، فسجان، ماهی شکم پر وانواع شیرینی های محلی را در این جشنواره ارائه کردند.
امیری نژاد گفت: هدف از برگزاری جشنواره غذا و شیرینی های سنتی احیای ترویج فرهنگ مصرف غاذی سالم وکاهش مصرف فست فودها است.
وی افزود: در پایان این جشنواره به 3 بانویی که خوشمزه ترین غذاها را پخت کرده بودند جوایزی اهدا شد.
170 نوع غذا ، چاشنی و شیرینی محلی در گیلان پخت می شود.
انتهای پیام/ح