به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام؛ راضی ناصری فر اعلام کرد: هدف از این طرح ایجاد حس رقابت پذیری در بین این صنوف و ارایه خدمات مطلوب و سالم به مشتریان از سوی آنها است.
ناصری فر افزود: درطرح سیب سلامت این اماکن بر اساس بخش نامه وزارت بهداشت مورد بازرسی کارشناسان و ناظران مرکز بهداشت استان قرار گرفتند و درجریان بازرسی ها، به این مراکز عرضه مواد غذایی از یک تا سه ستاره امتیاز داده شد.
وی با بیان اینکه اعطای امتیاز 3 ستاره به این اماکن بیانگر مطلوبیت، بهداشت و کیفیت آنهاست، اضافه کرد: برای رسمیت بخشی به طرح سیب سلامت، باید این امتیاز ها ابتدا از سوی کارشناسان وزارت بهداشت تایید وسپس با راه اندازی سامانه اینترنتی سلامت وزارت خانه در این سامانه ثبت شود.
انتهای پیام/ح