معاون برنامه ریزی و امور حقوقی وزارت بهداشت گفت: بودجه حوزه سلامت در سال 94 نسبت به سال گذشته تنها 3 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب دا؛ مهندس طاهر موهبتی معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت در جلسه معارفه معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی و ساختار جدید معاونت فرهنگی، دانشجویی و امور مجلس، گفت: در پایان هر دوره، خدمت و مسئولیت آنچه که بر هر انسانی آرامش و رضایت قلبی می دهد خدمت به مردم و حل مشکلاتشان است.

معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی وزارت بهداشت با اشاره به تعامل خوب وزیر بهداشت با مجلس افزود: تا الان هیچ سوالی در صحن علنی از سوی مجلس از وزیر بهداشت نشده است.

مهندس موهبتی مهمترین اقدامات این معاونت را ماندگاری احکام در مجلس بیان کرد.

وی در ادامه به میزان بودجه تخصیص داده شده به حوزه سلامت از سوی مجلس اشاره کرد و گفت: بودجه حوزه سلامت در سال 94 نسبت به سال گذشته تنها 3 درصد رشد داشته است و این در حالی است که میزان رشد بودجه سال 93 نسبت به سال قبل 63 درصد بوده است.

معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی با اشاره به مغفول و مظلوم ماندن حوزه برنامه ریزی در بسیاری از دستگاه ها، گفت: طبق تحقیقات صورت گرفته، 70 درصد برنامه های استراتژیک در دنیا با شکست مواجه می شود و تنها 19 درصد از برنامه ها به نتیجه رسیده است.

مهندس موهبتی با بیان این که 95 درصد از کارکنان در دنیا از اهداف استراتژیک سازمان خود اطلاعی ندارند و 60 درصد سازمان ها نیز اطلاعی از ارتباط میان اولویت های خود با بودجه اختصاصی برای آن سازمان ها ندارند، افزود: حدود 70 درصد مدیران میانی و 90 درصد کارشناسان سازمان ها در دنیا ارتباط میان نظام جبران خدمت و نتیجه و محصول را نمی دانند.

به گفته معاون برنامه ریزی، هماهنگی و امور حقوقی به دلیل زمان بر بودن برنامه ها، مقاومت در تغییر رفتار، عدم سعه صدر و امکان تصمیم گیری، بسیاری از برنامه های استراتژیک نوشته شده در کتابخانه ها بدون استفاده ماند.

مهندس موهبتی تاکید کرد: نباید در نوشتن و تدوین برنامه ها، آرمانی و شعار گونه عمل کنیم؛ بلکه باید برنامه ها را به گونه ای تدوین نماییم که قابلیت اجرا داشته باشند.

وی همچنین، هیات امنا را چشم و فرمان هر وزارتخانه ای دانست و گفت: بخش برنامه ریزی و هیات های امنا لازم و ملزوم یکدیگر هستند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
-
ناشناس
۱۴:۵۴ ۱۷ شهريور ۱۳۹۴
ببخشید این دنیا دنیا کردن جناب اقای موهبتی منظورش کجاست ایران ؟
خوب برنامه ها رو شماها طرح می کنید وشکست را توجیه .درضمن بهترین کاری که می شود در حوزه بهداشت انجام داد پائین اوردن نرخ ویزیت پزشک وهماهنگ کردن ان با درامد مردم وکارمندان است چه توجیهی وجود دارد که ویزیت 3 تا 5دقیقه ای یک پزشک با حقوق یک روز کارمند برابر باشد مگه اینکه این را به عدالت ربط بدهید وگرنه توجیه منطقی ندارد من بعد از 20 سال خدمت هنوز هفتمان گرو هشتمان است وپزشک متخصصی که 3سال است مطب دارد ساختمان 4طبقه زده چرا؟