به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبدا، دکتر باقر لاریجانی آینده نگاری و مرجعیت علمی را به عنوان اولین بسته تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی معرفی کرد و گفت: با مشارکت معاونت تحقیقات و فناوری ظرفیت های مناطق آمایشی در این بحث رصد خواهد شد.
وی افزود طی جلسات مناطق آمایشی کشور ماموریت های ویژه هر منطقه مشخص و با ترکیبی هدفمند از ظرفیت ها و ماموریت های مناطق ماتریس برنامه ریزی روشنی تدوین خواهد شد.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت بحث مرجعیت علمی و لزوم تشریک مساعی دانشگاهها در جهت دستیابی به این مهم گفت: هدف از اجرای این بسته تسهیل حرکت دانشگاهها در مسیر تحول و نوآوری است.
دکتر لاریجانی جایگاه علمی ایران در منطقه و جهان را بیان کرد و گفت: خودباوری لازمه دستیابی به مرجعیت علمی است و باتوجه به پیشرفت های علمی کشور طی دهه های اخیر لازم است زمینه هایی که می توانیم در آن به مرجعیت علمی برسیم رصد کنیم و در راستای این امر برنامه ریزی نماییم.
معاون آموزشی وزارت بهداشت آینده نگاری، رصد مرجعیت علمی در حوزه آموزش علوم پزشکی و کمک به دانشگاهها جهت تعریف ماموریت های روشن در راستای دستیابی به مرجعیت علمی را از وظایف مركز ملی تحقيقات راهبردی آموزش پزشكی بر شمرد و افزود: این مرکز در شورای گسترش و توسط وزیر محترم بهداشت تصویب شده و راه اندازی آن تا پایان امسال جزء برنامه های معاونت آموزشی می باشد.
دکتر لاریجانی با بیان اینکه باید نقاط قابل دستیابی در مرجعیت علمی روشن شود گفت در چند ماه آينده، الگوی مرجعيت علمیدر آموزش علوم پزشكی و مأموريت دانشگاهها و قطبهای علمی برای تحقق آن تدوين خواهد شد و امیدواریم این امر بتواند گامی موثر در دستیابی کشور به مرجعیت علمی در حوزه آموزش علوم پزشکی باشد.
انتهای پیام/