به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان ،محمد اکبرنیا از وجود 808 کاریابی داخلی در کشور خبر داد و افزود: تعداد کاریابیهایی که برای خارج از کشور شغل پیدا میکنند نیز 75 مرکز است.
وی با بیان اینکه هر کاریابی که از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجوز داشته باشد مجاز است، گفت: مراکز کاریابی غیرمجازی نیز در کشور وجود دارد که برخورد با آنها در دستور کار است.
مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تعداد مراجعین مراکز کاریابی کشور طی سال گذشته اشارهای داشت و عنوان کرد: سال 93، حدود 516 هزار نفر جوینده کار در کشور به مراکز کاریابی مراجعه کردند.
اکبرنیا ادامه داد: در این مدت 390 هزار فرصت شغلی ایجاد شده به مراکز کاریابی معرفی شد و 184 هزار نفر نیز توسط مراکز کاریابی مشغول به کار شدند.
به گفته او طی پنج ماهه امسال نیز 220 هزار جوینده کار به مراکز کاریابی سراسر کشور مراجعه کردند و 150 هزار فرصت شغلی معرفی شد که حدود 70 هزار نفر نیز از طریق این مراکز مشغول به کار شدند.
مدیرکل دفتر هدایت نیروی کار و کاریابیهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه با اشاره به بررسیهای صورت گرفته، اظهار کرد: 78 درصد افرادی که از طریق کاریابیها مشغول به کار شدند بیمه تامین اجتماعی دارند و سابقه آنها ثبت شده است.
اکبرنیا از اینکه 60 درصد مراجعین به کاریابیها فاقد مهارت هستند نیز ابراز تاسف کرد و ادامه داد: بیشترین مراجعین ما نیز متولدین دهه 60 هستند.
وی با بیان اینکه بیشتر مشکل ما در حوزه فارغالتحصیلان است، تاکید کرد: در حوزه دیپلم و زیر دیپلم مشکل کمتری داریم.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/