محسنی، رئیس سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: اولین نکته اساسی در جامعه این است که با راهکارهای پیشگیرانه بتوانیم از شیوع و افزایش مواد مخدر پیشگیری کنیم و هدف سازمان بهزیستی این است که از کاهش تقاضا و از مصرف این مواد بکاهیم.
وی تصریح کرد: تیمهایی که در این زمینه آموزشهای لازم را دیدند، میتوانند از محیطهای شهری و محیطهای روستایی پرخطر استقبال کنند و نسبت به آگاهسازی و آموزش آحاد جامعه تلاش کنند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار داشت: در محیطهای آموزشی، دبستان، دبیرستان، دانشگاهی و ... تفاهمنامههایی را با دستگاههای سازمان مبارزه با مواد مخدر و استانداری تهران امضا کردیم تا بتوانیم در این زمینه فعالیتهایی را داشته باشیم، مردم را به عرصه های اجتماعی به خصوص در همین عرصه راهنمایی کنیم تا از ورود اینگونه مواد به داخل کشو و از کاهش مصرف مواد محرک پیشگیری کنیم.
وی بیان کرد: با راهاندازی شبکه ملی "اتک" که یک توانمندسازی جامعه است و در این شبکه یکسری خطهایی را احداث کردیم که در مورد آگاهی مردم نسبت به پدیده اعتیاد است و الگوی دیگر ما الگوی مصرف مواد سنتی که عواقب و پیامدهای خطرناکی را به دنبال دارد که نسبت به آگاهسازی آحاد جامعه به مصرف مواد شیمیایی میتوان پرداخت و راهکارهایی در امر پیشگیری از درمان و تشخیص، استقرار مراکز سرپایی، مراکز میانمدت و طولانی مدت، برگزاری کلاسهای آموزشی برای مردم است.
وی خاطرنشان کرد: قرار شده است که نیروی انتظامی نسبت به جمعآوری معتادان، سازمان بهزیستی نسبت به ایجاد خدمات، مشاوره فنی و حرفهای آنها اقدام کنند و مدت 21 روز این عزیزان را نگهداری تا مشکل فرار این معتادین را از کمپهای نگهداری نداشته باشیم و شرایط نگهداری در این محیطها، نبود مواد مخدر و اینکه کسی نتواند این مواد را به دست آورد و با انگیزههای لازم، شرایط لازم، استانداردهای لازم این آرامش و اطمینان را در این عزیزان حس کنیم.
انتهای پیام/