به پیش بینی شرکت سیسکو، در دهه آینده این ارتباطات فرصتی به ارزش سرسام‌آور 19 تریلیون دلار برای بخش خصوصی و دولتی فراهم می کند.

سیسکو و توسعه «اینترنت برای همه چیز»به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دولتهای منطقه خاورمیانه در پی تنوع بخشی به اقتصاد، رشد اقتصادی بلند مدت و اشتغالزایی و رویارویی با عدم سرمایه گذاری کافی در زیرساختها و توسعه و فعالیت در شرایط محدودیتهای بودجه‌ای هستند و دستیابی به این اهداف بلند پروازانه را از طریق قابلیتهای بالقوه «اینترنت برای همه چیز» (IoE) جست‌وجو می‌کنند.

موج آینده اینترنت جهشی انفجارگونه در برقراری ارتباط میان افراد، فرایندها و اشیاء و وسیله‌ها را ایجاد خواهند کرد. به پیش بینی شرکت سیسکو، در دهه آینده این ارتباطات فرصتی به ارزش سرسام‌آور 19 تریلیون دلار برای بخش خصوصی و دولتی فراهم می کند.

به گفته تحلیلگران، بخش دولتی اغلب از شهرت خوبی در زمینه ورود به عرصه فناوری و نوآوری برخوردار نیست اما در حال حاضر در منطقه خاورمیانه سازمانهای آینده نگری را می بینیم که اقدامات در خور توجهی در جهت بهبود کیفیت زندگی شهروندان انجام داده و به نتایج مثبتی رسیده اند.

در واقع، سازمانهای بخش دولتی به واسطه دیدگاه، گستره فعالیت و اجرای اقدامات نوآورانه به عنوان الگویی برای بخش خصوصی، در زمره رهبران نوآوری در عرصه اینترنت برای همه چیز در سطح جهان به شمار می آیند.

بخش دولتی منطقه خاورمیانه به دلیل حجم و اندازه سازمانها، تعداد افرادی که باید به آنان خدمات ارائه شود و مشکلاتی حادی که باید برطرف شوند، زمینه بسیار مناسبی برای توسعه فناوری اینترنت برای همه چیز است. اینترنت برای همه چیز، فرصت بی سابقه ای برای تحول بخش عمومی از جهت نحوه عملکرد و ارائه خدمات برای جوامع ساکن در منطقه خاورمیانه است.

بر اساس اطلاعات سایت شرکت ارتباطات زیرساخت، مشارکت میان بخش دولتی و بخش خصوصی، این چشم انداز را به واقعیت نزدیک می کند. سازمانهای دولتی با انتخاب شرکای صاحب نظر و متخصص در زمینه فناوری اینترنت برای همه چیز می توانند بهتر از هر زمان دیگری از مزایای این فناوری در عرصه ارائه خدمات به مردم بهره برداری کنند.


منبع: ایسنا

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.