به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ بهرام خانی گفت : سالانه 63 هزار تن گوشت مرغ در استان کرمانشاه تولید میشود این درحالیکه است نیاز سالانه استان به گوشت مرغ بین 51 تا 52 هزار تن است.
خانی درخصوص مرغ تولیدی مازاد بر نیاز استان نیز گفت: برای این مازاد برنامهصادراتی در نظر گرفته شده و پیش بینی می شود، امسال بین 13 تا 14 هزار تن صادرات مرغ به صورت زنده و یا کشتار شده و بسته بندی شده داشته باشیم.
خانی ادامه داد: هم اکنون 919 واحد صنعتی و دارای کارت شناسایی تولید مرغ گوشتی در استان فعال هستند، که ظرفیت تولید این واحدها 10.5 میلیون قطعه در هر دوره پرورش است.
خانی تعدادکشتارگاه های مرغ
دراستان را 9 کشتارگاه اعلام کرد و گفت: شش کشتارگاه ازاین تعداد فعال است
انتهای پیام/س